Terug

Allergie (25)

Filters

 • € 19,-

  • IgE inhalatiemix 42 allergenen RP

  IgE inhalatiemix 42 allergenen RP

  IgE Inhalatie-allergenen 42 inhalatie-allergenen (9 pools)

  € 79,-

  € 79,-

  • Compleet Wat mag ik eten? IgG compleet

  Compleet Wat mag ik eten? IgG compleet

  Als je niet wilt starten met de pre-screening, maar direct alle mogelijk voedingsintolereranties in kaart wilt brengen dan kun je de voedingsscreening totaal kiezen. Hierbij wordt van 311 voedingsmiddelen de intolerantie getest.

  € 679,-

  € 679,-

 • € 499,-

  • Vervolgtest allergie inhalatiemix

  Vervolgtest allergie inhalatiemix

  Let op deze vervolgtesten worden automatisch uitgevoerd door Labstein. De kosten worden automatisch in rekening gebracht mocht er bij de inhalatiescreening stein iets uitkomen.

  -11% Sale

  198,- € 176,-

  198,- € 176,-

 • € 29,-

  • Allergie Titaniumlegering

  Allergie Titaniumlegering

  Voor een operatie waarbij een implantaat nodig is geeft de arts vaak aan welk materiaal precies gebruikt wordt. Soms wordt geadviseerd om vooraf te testen of je hier allergisch voor bent

  € 79,-

  € 79,-

  • IgE totaal

  IgE totaal

  IgE antistoffen zijn betrokken bij de afweer tegen parasieten en bij allergische reacties. Een verhoogd IgE wordt dan ook gezien bij een allergische reactie of bij een infectie met parasieten.

  € 25,-

  € 25,-

 • € 39,-

  • I-FABP Coeliakie

  I-FABP Coeliakie

  I-FABP; Een klein eiwit met grote impact op de behandeling van coeliakie. Voortkomt dat darmbiopt nodig is voor de diagnose en de beste marker om darmschade te monitoren na het weglaten van gluten uit het dieet.

  € 49,-

  € 49,-

  • G6PD

  G6PD

  Glucose-6-fosfaat-dehydrogenase (erythrocytair) EDTA-bloed

  € 29,-

  € 29,-

  • Huisstofmijt

  Huisstofmijt

  € 39,-

  € 39,-

Allergie

Voedselallergie

Allergie is een overgevoeligheidsreactie op onschadelijke stoffen, zoals stuifmeel van bomen, grassen of onkruid. We spreken dan van hooikoorts. Maar men kan ook allergisch zijn voor huidschilfers van dieren, uitwerpselen van huisstofmijten en schimmels.

Ook voedsel bevat allergenen. Ons immuunsysteem (afweersysteem) beschermt ons lichaam tegen aanvallen en het binnendringen van lichaamsvreemde stoffen, door het maken van onder andere antistoffen.

Bij een allergie is het immuunsysteem ontregeld en maakt het antistoffen (IgE) die averechtse reacties veroorzaken. In het geval van voedselallergie treed de reactie snel op, vaak binnen enkele minuten tot 2 uur. Er bestaat ook een verlate reactie. Deze kan tot 48 uur na het eten van het voedingsmiddel optreden. De boosdoener is dan lastig te achterhalen. Daarnaast is er ook een niet-allergische vorm van voedselovergevoeligheid. Voorbeelden zijn lactose intolerantie en sulfietovergevoeligheid.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »