Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Heb ik antistoffen aangemaakt? (1)

Na de tiende dag ontstaan de eerste antistoffen, na de 3e tot 4e week vindt de seroconversie naar de langdurige IgG antistoffen plaats als het goed is. Je kunt dit meten met een antistoffen bloedtest.

Filters

Heb ik antistoffen aangemaakt?

Om te weten of je corona gehad hebt, of je antistoffen aangemaakt hebt en of je nog steeds antistoffen tegen Covid-19 hebt, kun je een bloedtest doen.

1) Als je niet precies weet wanneer je Covid-19 gehad hebt:

De Roche test kijkt breder en pikt al vanaf 10 dagen na de eerste ziekteverschijnselen op of je antistoffen hebt aangemaakt. Deze Roche test geeft echter alleen de optelsom van de IgA, IgM en IgG antistoffen weer.

2) Als je zeker weet dat je langer dan 4 weken geleden Covid-19 gehad hebt kies je voor de Abbott test.

Als je zeker weet dat je langer dan een maand geleden Corona hebt gehad, dan kun je het beste de Abbott test doen, die meet alleen de langdurige IgG antistoffen. Deze test wordt gebruikt om te zien of de seroconversie van korte termijn naar lange termijn antistoffen heeft plaatsgevonden en wordt gebruikt om te monitoren hoe het verloop van de antistoffen bij jou gaat.

Euroimmuun test 

3) Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om zelf bloed af te nemen via je vinger en zelf de kit in te sturen naar het lab kies je voor de Euroimmuun IgG antistoffentest.

4) Als je geen IgG antistoffen aanmaakt maar toch wilt meten of je beschermd bent via je T-geheugen cellen dan kies je voor de QUAN-T-CELL test.

covid-19 antistoffen verloop in de tijd

zie ook RIVM: antistoffen SARS-Cov-19 blijven minstens 200 dagen zichtbaar in het bloed aantoonbaar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box