Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Corona covid-19 controle testen (3)

De meest vooraanstaande en betrouwbaarste corona-antistoffentesten (CE) worden in ons ISO gecertificeerd laboratorium uitgevoerd. Wij kunnen de bloedafname verzorgen op een van onze prikposten.

Corona covid-19 controle testen

Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Zo controleren we de verspreiding van het virus en beschermen we elkaar. Ga alleen naar buiten voor de test. Blijf verder thuis tot je de uitslag van de test hebt.

Als je ook koorts hebt of benauwd bent, dan blijven ook je huisgenoten thuis tot de uitslag van de test bekend is.
Hebben je huisgenoten ook klachten? Dan laten zij zich ook testen.

Deze testen kun je aanvragen bij https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen

Corona gorgeltest

Mocht je daar niet terecht kunnen en is je werkgever bereid zelf voor de test te betalen dan kun je de "heb ik nu corona gorgeltest" bestellen. Deze kun je zelf afnemen en insturen naar het lab. De sneltest die binnen 15 minuten uitslag geeft moet door een zorgprofessional middels neusswap afgenomen worden en is derhalve alleen interessant voor organisaties die veel mensen ineens willen testen.

Wil je nadat je (vermoedelijk) Corona hebt gehad testen of je ook daadwerkerlijk antistoffen hebt opgebouwd?

Dat kun je meestal 14 dagen na de eerste ziekteverschijnselen al in je bloed zien.

Met deze officiële labtesten, kun je door je labrapport aantonen hoeveel antistoffen je hebt tegen corona covid 19.

Omdat er nog veel onduidelijkheid is over coronatesten en de informatie dagelijks varieert bent u verplicht uw telefoon op te geven tijdens de bestelling voor telefonische uitleg.

covid-19_wanneer_welk_test_bloedwaardentest

Voor meer informatie lees deze blog

Niet anoniem:

1) Als je deze test bestelt geef je toestemming om informatie te delen met de betreffende instanties. (zie ook meldingsplicht)

2) Als je deze test doet, kun je je opgeven bij instanties die bloeddonoren zoeken voor antistoffen tegen corona als medicijn.

Zie hier meer informatie over de uitslag

Update juni 2020: momenteel bieden wij 3 soorten covid-19 antistoffentesten:

GOOD: Als je niet precies weet wanneer je ziek bent geweest: De Roche test meet of je antistoffen hebt met een betrouwbaarheid van 99,8%

Er wordt een totaal van de  IgM/IgA en igG antistoffen gerapporteerd. als je wilt weten hoeveel van welke antistof dan kun je een verder testen met een van onderstaande testen:

BETTER:Als je zeker weet dat de besmetting langer dan 4 weken geleden is en je wilt weten hoeveel langdurige IgG antistoffen je hebt opgebouwd.

BEST: Als je precies wilt weten van welke antistoffen IgA en IgG je welk aantal je momenteel hebt opgebouwd. Deze test kan bij vermoedelijke besmetting van 2 weken na eerste ziekteverschijnselen gedaan worden. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box