Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Offerte aanvragen

Wil je een maatwerk offerte aanvragen?

Daarvoor zijn 2 opties:

1. Kies je testen, plaats je bestelling, maar kies bij afrekenen voor 'offerte aanvragen' in plaats van betalen met IDEAL. Vermeldt bij "opmerkingen" tijdens het bestelproces je wensen. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte met een betaallink voor jouw bestelling.

2. Registreer jezelf hier als klant op onze website en stuur een mail met je wensen en/of klachten naar Bloedwaardentest.nl. Je ontvangt een offerte gericht op jouw wensen.

Maatwerk bloedonderzoek

Je kunt zoveel testen toevoegen in je winkelmandje als je wenst, zo stel je jouw maatwerk bloedonderzoek samen. Als je bang bent dat er dubbele testen in zitten, doordat je bepaalde pakketten hebt gecombineerd, geef dit dan aan bij de opmerkingen. Wij ontdubbelen de testen voor je en storten zo nodig het te veel betaalde bedrag terug.

PS. Wist je dat je ook kunt zoeken op klacht in het zoekveld? (popup wegklikken)  Dan krijg je de testen die daarbij horen in beeld. Of voor nog meer informatie zoek je op onze info.bloedwaardetest.nl pagina.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box