Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Bodybuilding (10)

Bloedwerk voor bodybuilders. Voor het monitoren van gezondheid, prestaties en veiligheid te bewaken. Het helpt bij het aanpassen van training, dieet en het voorkomen van gezondheidsproblemen.Lees meer

Filters

Bodybuilding

Testen voor krachtsporters

Deze testen zijn speciaal samengesteld voor krachtsporters die van tijd tot tijd willen monitoren hoe kun lichaam er voor staat.

Veel bodybuilders laten hun bloed testen bij  Bloedwaardentest.nl om verschillende redenen:

 • Gezondheid en veiligheid: Intensieve bodybuilding kan fysieke stress op het lichaam veroorzaken. Het monitoren van bloedwaarden helpt bij het identificeren van mogelijke gezondheidsproblemen, zoals hormonale onbalans of lever- en nierfunctie, waardoor ze vroegtijdig kunnen worden aangepakt.
 • Optimalisatie van prestaties: Bodybuilders streven naar maximale spiergroei en kracht. Door hun bloed te laten testen, kunnen ze inzicht krijgen in hormonale niveaus en voedingsstoffenstatus, wat kan helpen bij het fine-tunen van hun dieet en supplementregime.
 • Voorkomen van overtraining: Het monitoren van bloedwaarden kan signalen van overtraining, zoals hoge ontstekingsmarkers, herkennen, waardoor bodybuilders hun trainingsprogramma kunnen aanpassen om blessures en overmatige vermoeidheid te voorkomen.
 • Controle van bijwerkingen: Sommige bodybuilders gebruiken anabole steroïden of andere prestatieverhogende stoffen, wat risico's met zich meebrengt. Regelmatige bloedtests helpen bij het controleren van bijwerkingen en gezondheidseffecten van dergelijk gebruik.
 • Algemeen welzijn: Naast spiergroei is het behoud van algemene gezondheid van belang. Bloedonderzoeken kunnen problemen zoals voedingstekorten, bloedarmoede of hoge bloeddruk aan het licht brengen.

Het laten testen van bloedwaarden is een preventieve en proactieve benadering van gezondheid en prestaties voor krachtsporters. Het biedt hen de mogelijkheid om training en levensstijl te optimaliseren,  gezondheid te bewaken en potentiële problemen tijdig aan te pakken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »