Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Het laboratorium

Je kunt voor de bloedafname op 800 plaatsen in Nederland terecht. 

In Nederland is nog niet iedereen voorstander van Health-checks en preventief medisch onderzoek zonder verwijzing van de huisarts. In de ons omringende landen is dit veel meer standaard. Vandaar dat Bloedwaardentest met een groot Duits laboratorium samenwerkt, dat de verzending via Medische Post al jaren optimaal ingericht heeft. Je stuurt het bloed naar Valkenburg en daar wordt het iedere dag door de koerier van het lab direct opgehaald.

Medische Laboratoria Dr. Stein & Collegae

Of het nu gaat om diagnostiek, medisch advies of andere gebieden van de laboratoriumgeneeskunde, kwaliteit staat bij Medisch laboratorium Dr. Stein + Kollegen hoog in het vaandel. Het team van meer dan 500 medewerkers levert optimale inspanning, zodat je je uitslagen op tijd en betrouwbaar ontvangt. Meer dan 5 miljoen monsters per jaar zeggen meer dan genoeg: klanten, afzenders en patiënten vertrouwen op dit laboratorium.

De 17 specialisten, 8 biologen, 3 chemici en 5 artsen in opleiding van Medisch laboratorium Dr. Stein + Kollegen staan met hun vakbekwaamheid aan je zijde. In de dagelijkse praktijk bieden zij de basis voor individuele beslissingen en ondersteunen bij het vinden van een diagnose.

Sinds 1999 behoort Medisch laboratorium Dr. Stein tot de nr. 1 aanbieders van medische diagnostiek in Duitsland. Er wordt expertise uitgewisseld en samengewerkt met de 30 andere laboratoria van de Limbach Group, waartoe dit lab behoord.

De activiteiten richten zich op de klinische chemie in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen o.a. het analyseren van lichaamsvloeistoffen (o.a. bloed), haar en weefsels. ''Medische Laboratoria Dr. Stein", in de volksmond Lab Stein, heeft een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse gezondheidszorg en aanpalende vakgebieden. 

Bij ultra pathologische uitslagen wordt direct telefonisch contact opgenomen.

Het laboratorium

Het "state of the art" laboratorium bezit de meest geavanceerde apparatuur op laboratoriumgebied en is ISO 17025 en ISO/IEC 15189:2007 geaccrediteerd. Klik hier voor meer informatie over de certificaten en kwaliteit. Het Medisch Laboratorium Dr. Stein + Kollegen vormt onderdeel van de Limbach-group waarbij meer dan dertig Duitse en tientallen Europese medische laboratoria zijn aangesloten.

Negentig (90) % van de Nederlandse niet-curatieve gezondheidszorg is inzender bij Stein.

Hieronder vallen nagenoeg alle nationale en regionale Arbodiensten, alle sportbonden/federaties, 12 algemene ziekenhuizen, 4 universiteiten en vele private klinieken en particuliere artsen.  Ook neemt lab Stein 70% van alle onderzoeken vanuit verzekeringsmaatschappijen voor haar rekening.

Locatie van LabStein, net over de grens:

De koerier van Lab Stein rijdt dagelijks enkele malen op en neer om de medische post uit Nederland op te halen. Ook op zaterdag.

Zie hier waarom er geen vast levertijd te geven is voor de diverse bloedonderzoeken:

 

RP Sanitas Humanus verzorgt de testen waar RP voor staat, zoals de speekselstresstest,  diverse ontlastingonderzoeken en de watmagiketen voedselintolerantietesten. In tegenstelling tot de testen die door LabStein gedaan worden, (dit lab onderzoekt voor de reguliere zorg), is het lab RP sanitas humanus maar gericht op de complementaire zorg. Voor een opvolging of behandeling van deze testen kunt u het beste terecht bij orthomoleculaire therapeut Dr. Ir. Julia Schantl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box