Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Disclaimer

Bloedwaardentest streeft er na de informatie op haar website zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden, maar zij is niet aansprakelijk voor problemen die ontstaan door het gebruik van deze website en/of daaraan verbonden andere websites. Bloedwaardentest kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die ontstaan door onjuistheden, onvolledigheid en/of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website. In geen enkel geval is Bloedwaardentest aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website. Ook is Bloedwaardentest niet aansprakelijk voor mogelijke virussen op de website. Bloedwaardentest kan de informatie op deze website herzien zonder aankondiging. Op deze aansprakelijkheidsbeperking alsmede alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van het gebruik van de informatie op deze website is Nederlands recht van toepassing. 

Informatie 

De informatie die verstuurd wordt nav registratie op onze website is alleen bedoeld voor de persoon of het bedrijf aan wie het geadresseerd is en kan vertrouwelijk en/of privémateriaal bevatten.

Iedere inzage, doorzending, wijziging, ander gebruik van of actie naar aanleiding van de inhoud van correspondentie en informatie door personen of bedrijven anders dan de bedoelde geadresseerde is verboden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box