Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Over ons

De grootste leverancier van Bloedonderzoek

 

Bloedwaardentest is de grootste leverancier van Bloedonderzoek voor Particulieren. 

Onze missie is: "Mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren".

Bloedwaardentest werkt met de beste gecertificeerde laboratoria samen. Normaal werken deze laboratoria alleen voor ziekenhuizen en artsen. Maar door een intensieve samenwerking is het mogelijk om als consument of niet big-geregistreerde behandelaar zelf rechtstreeks een onderzoek aan te vragen zonder verwijsbrief van een arts. Dit gaat dan wel op eigen kosten en niet van uw eigen risico.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NVvPG.


De klantenservice van Bloedwaardentest (Marion, Skip, Angela, Ellen, etc.) is er om mensen te begeleiden bij het bestellen, het begeleiden van het proces en het verlenen van nazorg, mocht er een vervolgactie nodig zijn na de uitslag.

Met welk lab werken wij?

In Nederland is nog niet iedereen voorstander van Health-checks en preventief medisch onderzoek zonder verwijzing van de huisarts. In de ons omringende landen is dit veel meer standaard. Vandaar dat Bloedwaardentest met een groot Duits laboratorium samenwerkt, dat de verzending via Medische Post al jaren optimaal ingericht heeft. U stuurt het bloed via medische post naar Valkenburg en daar wordt het iedere dag door de koerier van het lab direct opgehaald.

Medische Laboratoria Dr. Stein & Collegae is in 1998 opgericht. De activiteiten richten zich op de klinische chemie in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen o.a. het analyseren van lichaamsvloeistoffen (o.a. bloed, urine, ontlasting en speeksel). Lab Stein heeft een uitstekende reputatie binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Het laboratorium behoort met meer dan 20 medische specialisten (laboratoriumartsen), chemici, biologen, artsen-microbiologie etc. en 600 medewerkers tot 1 van de 3 grootste medische laboratoria in Europa. Zij voeren jaarlijks meer dan 5 miljoen testen uit.


Hoe is Bloedwaardentest ontstaan?

Ellen van Gijsel is de oprichter van Bloedwaardentest. Zij deed haar ervaring met gezondheidsonderzoeken voor bedrijven scholen en gemeentes op bij HumanCapitalCare arbo- en gezondheidsdienst. In 2009 werd zij directeur van Diagnostiek Nederland, een samenwerkingsverband tussen alle grote huisartsenlaboratoria van Nederland. Bij het laboratorium U- Diagnostics in Utrecht was zij verantwoordelijk voor het bloedonderzoek bij huisartsen. Totdat zij in 2013 Bloedwaardentest oprichtte voor particulieren.

Ondertussen is Bloedwaardentest tot een ware community uitgegroeid. Voor mensen die het heft  in eigen hand willen nemen op het gebied van hun gezondheid.

Wij nemen uw bloed serieus!

Veel succes en een goede gezondheid gewenst!

    

 groepsfoto nationale gezondheidsbeurs 2019 bloedwaardentest
 Nationale Gezondheidsbeurs 2019

 groepsfoto NGB2018 bloedwaardentest
 Nationale Gezondheidsbeurs 2018

 
 Nationale Gezondheidsbeurs 2017

 

 Nationale Gezondheidsbeurs 2015
 Nationale Gezondheidsbeurs 2015

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box