Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Check-up zakelijk (3)

Preventief laboratoriumonderzoek voor personeel bevordert vroege detectie van gezondheidsproblemen, ziektepreventie, kostenbesparing, werknemerswelzijn en -tevredenheid, verzuimvermindering, en een gezonde bedrijfscultuur. Het is een waardevolle investeri

Filters

  • ZZP Check-up

  ZZP Check-up

  € 339,- € 239,-

  Ben je gezond?  Wil je informatie over je kans op arbeidsongeschiktheid? Test je gezondhe...

  • Ondernemers Check-up

  Ondernemers Check-up

  € 339,- € 239,-

  Een Preventief Medisch Onderzoek is aftrekbaar van de belasting als kosten.

  • Executive Check-up m/v

  Executive Check-up m/v

  € 187,50

  Medisch bloed- en urineonderzoek naar de belangrijkste vitamines mineralen en risicos. T...

Wil je informatie over je kans op arbeidsongeschiktheid? Wil je weten of je gezond leeft? Deze tests zijn voor ondernemers, volledig anoniem. Maak een start voor een gezondere lifestyle. Laat je bloedwaarden regelmatig controleren, zodat je de regie over gezondheid kunt voeren. Bloedwaardentest is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Preventief Gezondheidsonderzoek.

Kosten

Een Preventief Medisch Onderzoek is aftrekbaar van de belasting als kosten. De kosten moeten te maken hebben met de continuering van het bedrijf.


Preventief laboratoriumonderzoek voor personeel biedt verschillende voordelen:

 • Vroege detectie van gezondheidsproblemen: Door regelmatig laboratoriumonderzoek uit te voeren, kunnen potentiële gezondheidsproblemen in een vroeg stadium worden opgespoord, wat vroege interventie en behandeling mogelijk maakt.
 • Ziektepreventie: Het identificeren van risicofactoren en afwijkingen in laboratoriumresultaten kan leiden tot gezonde gedragsveranderingen en levensstijlaanpassingen, waardoor de kans op het ontwikkelen van chronische ziekten wordt verminderd.
 • Gezondheid en welzijn bevorderen: Preventieve gezondheidszorg moedigt werknemers aan om actiever betrokken te zijn bij hun eigen gezondheid, wat het algemene welzijn kan bevorderen en de motivatie en productiviteit kan verhogen.
 • Kostenbesparing: Vroege opsporing en behandeling van gezondheidsproblemen kunnen de medische kosten voor zowel werknemers als werkgevers verminderen door ernstige complicaties en langdurige behandelingen te voorkomen.
 • Werknemersbinding en tevredenheid: Het aanbieden van preventieve gezondheidszorg toont zorg voor het welzijn van werknemers, wat de loyaliteit en tevredenheid van het personeel kan vergroten.
 • Verzuim verminderen: Door vroegtijdig gezondheidsproblemen aan te pakken, kan preventieve zorg het aantal ziektedagen verminderen en de continuïteit van het werk bevorderen.
 • Gezonde bedrijfscultuur: Het promoten van preventieve zorg kan bijdragen aan een bedrijfscultuur die gezondheid en welzijn waardeert, wat aantrekkelijk kan zijn voor potentiële werknemers.

Het implementeren van preventieve laboratoriumonderzoeken als onderdeel van een bredere bedrijfsgezondheidszorgstrategie kan zowel de gezondheid als de productiviteit van het personeel ten goede komen, wat uiteindelijk gunstig is voor zowel de werknemers als de werkgevers.

Vraag een offerte aan voor bloedafname op de zaak.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box