Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Traagwerkende schildklier: Ziekte van Graves (3)

Ontdek de signalen van de ziekte van Graves met onze gespecialiseerde schildkliertests. Eenvoudig online te bestellen, geen verwijzing nodig. Betrouwbare resultaten via lokale prikpunten. Leer over de symptomen zoals hartkloppingen en gewichtsverlies.

Filters

  • TSH, Vrij T4 en FT3

  TSH, Vrij T4 en FT3

  € 69,- € 59,-

  Heeft u een te traag of te snel werkende sschildklier bent u steeds moe of lukt het maar n...

  • TSH-Receptor

  TSH-Receptor

  € 57,-

  De test bepaalt de aanwezigheid van en TSH-receptorantistoffen tegen schildkliercellen. Ve...

  • anti-TPO

  anti-TPO

  € 39,-

  Deze test wordt uitgevoerd om een auto-immuunschildklierziekte op te sporen; ANTI-TPO ant...

Deze subcategorie "Ziekte van Graves"  is specifiek gericht op het detecteren van antistoffen die geassocieerd zijn met deze schildklieraandoening.

De ziekte van Graves is een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem antistoffen aanmaakt die de schildklier stimuleren, wat leidt tot overproductie van schildklierhormonen (hyperthyreoïdie). De test richt zich op TSH-receptor antistoffen die vaak een stimulerende werking hebben op de schildklier.

Belangrijke aspecten van deze test zijn onder andere de eenvoud van het bestellen zonder huisartsverwijzing, de mogelijkheid om zelf de tests samen te stellen, en de aanwezigheid van prikpunten door heel Nederland. De kosten voor bloedafname inclusief testkit en verzendkosten zijn vastgesteld op € 21,90, met de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice voor assistentie.

Symptomen van een te snel werkende schildklier door de ziekte van Graves kunnen variëren van hartkloppingen en gewichtsverlies tot nervositeit en overmatig transpireren. De aanwezigheid van TSH-receptor antistoffen kan duiden op deze conditie, waarbij een hogere productie van schildklierhormonen zoals vrij T4 en T3 wordt waargenomen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box