Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Darm Info (28)

Een darmonderzoek hoeft lang niet altijd een coloscopie of een bevolkingsonderzoek te zijn. 70% van je immuunsysteem zit in je darmen. Er zijn vele testen mogelijk, neem een kijkje in je poep:

Filters

  • Secretorisch IgA

  Secretorisch IgA

  deze test is zowel bij lab Stein (reguliere geneeskunde) als bij lab RP (complementair) verkrijgbaar.

  € 29,-

  € 29,-

  • TFT parasieten in ontlasting RP

  TFT parasieten in ontlasting RP

  Parasieten in ontlasting meten middels de TFT test. Er wordt onderzocht op wormen, wormeitjes en protozoën. en immunologisch onderzoek naar Entamoeba histolytica, Cryptosporidium en Giardia lamblia.

  € 187,-

  € 187,-

  • Microbioom RP

  Microbioom RP

  Laboratorium RP biedt de genotypering van het bacteriële darmbiota aan. Hiermee wordt het mogelijk om vrijwel alle tot nu toe bekende soorten darmbacteriën in beeld te brengen.

  € 277,-

  € 277,-

  • vetprofiel ontlasting

  vetprofiel ontlasting

  Vet/vertering (kwantitatief) uit faeces. Klinische indicaties: Verdachte malabsorptie en maligniteit stoornissen van de exocriene pancreasfunctie.

  € 45,-

  € 45,-

  • Virulente factoren

  Virulente factoren

  Ontlastingtest of er in de darmen schadelijke stoffen voorkomen vanwege darmbacteri en eumln: haemolysine en urease gelatinase katalase en coagulase.

  € 55,-

  € 55,-

  • Voedingsscreening uit ontlasting RP

  Voedingsscreening uit ontlasting RP

  Dit onderzoeksprogramma is aan te bevelen voor een screening bij onduidelijke verteringsstoornissen. Dit onderzoek geeft inzicht bij verteringsproblemen.

  -50% Sale

  239,- € 119,-

  239,- € 119,-

  • IFOBT (2 stuks voor verschillende personen)

  IFOBT (2 stuks voor verschillende personen)

  Via dit pakket kun je 2 IFOB Testen tegelijk bestellen. Indien je dit bestelt voor meerdere personen, ontvangen wij graag de volgende gegevens van desbetreffende personen

  € 49,-

  € 49,-

  • SIBO RP uit Urine

  SIBO RP uit Urine

  SIBO is een overgroei van dikkedarmbacteriën in de dunne darm. Een verhoogde waarde van zowel Indican als Skatol wijst op SIBO

  € 37,-

  € 37,-

  • Zonuline uit ontlasting RP

  Zonuline uit ontlasting RP

  Zonuline is een proteïne, dat actief is in het darmepitheel. Verhoogde zonuline-waarden in het bloed of in de feces, wijzen op een verhoogde doorlaatbaarheid van de darmwand als gevolg van blootstelling aan te veel gluten of schadelijke bacteriën en is e

  € 69,-

  € 69,-

  • Closed Gut

  Closed Gut

  Buikpijn of last van je darmen begint meestal bij closed gut problemen, maar kan uitgroeien tot leaky gut, een lekkende darm.

  € 139,-

  € 139,-

  • Basisscreening Darm RP

  Basisscreening Darm RP

  Ontlastingonderzoek voor de bepaling van de darmbiota (goede en slechte bacteriën), slijmvliesimmuniteit, aanwezigheid van ontstekingen, daling van de diversiteit van de darmflora en voedingsallergie.

  € 347,-

  € 347,-

  • Salmonella Faces

  Salmonella Faces

  Ontlastingtest bij diarree, enteritis, enterocolitis en diarree van onbekende oorsprong. De bacterie komt voor in rauwe levensmiddelen van dierlijke oorsprong zoals vlees, eieren en zuivelproducten.

  € 29,-

  € 29,-

Darm Info

Onze darm kan vele verhalen vertellen. Hoe is jouw lijf er aan toe? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren.

Wat kun je testen in de darm?

Van algemene gezondheidsscreenings, kankeronderzoek tot salmonella tests. Laat je darm testen op verschillende infecties, ziekten, bacteriën, virussen, parasieten, gisten en schimmels.

Als de samenstelling en gezondheid van je darmbacteriën goed is is je immuunrespons tegen schadelijke virussen en bacteriën ook goed. Een slechte darmflora kan zorgen voor psychische problemen, infecties, buikpijn en vermoeidheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box