Terug

Darm Info (30)

Een darmonderzoek hoeft lang niet altijd een coloscopie of een bevolkingsonderzoek te zijn. 70% van je immuunsysteem zit in je darmen. Er zijn vele testen mogelijk, neem een kijkje in je poep:Lees meer

Filters

  • Salmonella Faces

  Salmonella Faces

  Ontlastingtest bij diarree, enteritis, enterocolitis en diarree van onbekende oorsprong. De bacterie komt voor in rauwe levensmiddelen van dierlijke oorsprong zoals vlees, eieren en zuivelproducten.

  € 29,-

  € 29,-

  • Zonuline uit Bloed

  Zonuline uit Bloed

  Zonuline is een bloedtest om de doorlaatbaarheid van het darmslijmvlies te meten voor de opheldering van een lekkende darmsyndroom bij: allergische aandoeningen, auto-immuunziekten, buikaandoeningen, multiple sclerose en coeliakie.

  € 55,-

  € 55,-

  • aanvulling PDS Ontlastingonderzoek RP

  aanvulling PDS Ontlastingonderzoek RP

  Ontlasting onderzoek bestaande uit Pancreas-elastase, Glutenintolerantie
  Gliadine /Antitransgultaminase, Histamine  en EPX .

  € 219,-

  € 219,-

 • € 49,-

  • clostridium differentiatie

  clostridium differentiatie

  als er uit een darmscreening komt dat er sprake is van clostridium infectie is het zinvol om door te testen om welke variant het gaat

  € 87,-

  € 87,-

  • MyMicroZoo

  MyMicroZoo

  Meet je Darmmicrobioom met deze Nederlandse Darmbacterietest, 16S analyse door een gecertificeerd Nederlands lab, online dashboard met resultaten, op wetenschap gebaseerde inzichten.

  -12% Sale

  179,- € 157,-

  179,- € 157,-

Darm Info

Onze darm kan vele verhalen vertellen. Hoe is jouw lijf er aan toe? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren.

Wat kun je testen in de darm?

Van algemene gezondheidsscreenings, kankeronderzoek tot salmonella tests. Laat je darm testen op verschillende infecties, ziekten, bacteriën, virussen, parasieten, gisten en schimmels.

Als de samenstelling en gezondheid van je darmbacteriën goed is is je immuunrespons tegen schadelijke virussen en bacteriën ook goed. Een slechte darmflora kan zorgen voor psychische problemen, infecties, buikpijn en vermoeidheid.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »