Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Darm Info (28)

Een darmonderzoek hoeft lang niet altijd een coloscopie of een bevolkingsonderzoek te zijn. 70% van je immuunsysteem zit in je darmen. Er zijn vele testen mogelijk, neem een kijkje in je poep:

Filters

  • aanvulling PDS Ontlastingonderzoek RP

  aanvulling PDS Ontlastingonderzoek RP

  Ontlasting onderzoek bestaande uit Pancreas-elastase, Glutenintolerantie
  Gliadine /Antitransgultaminase, Histamine  en EPX .

  € 357,-

  € 357,-

  • IFOBT (2 stuks - voor dezelfde persoon)

  IFOBT (2 stuks - voor dezelfde persoon)

  Doe een dikkedarmkanker screeningstest door een beetje ontlasting naar ons laboratorium te sturen. De iFOB Test meet de aanwezigheid van bloed in ontlasting.

  € 49,-

  € 49,-

  • clostridium differentiatie

  clostridium differentiatie

  als er uit een darmscreening komt dat er sprake is van clostridium infectie is het zinvol om door te testen om welke variant het gaat

  € 97,-

  € 97,-

  • MyMicroZoo

  MyMicroZoo

  Meet je Darmmicrobioom met deze Nederlandse Darmbacterietest, 16S analyse door een gecertificeerd Nederlands lab, online dashboard met resultaten, op wetenschap gebaseerde inzichten.

  -12% Sale

  179,- € 157,-

  179,- € 157,-

  Niet op voorraad

Darm Info

Onze darm kan vele verhalen vertellen. Hoe is jouw lijf er aan toe? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren.

Wat kun je testen in de darm?

Van algemene gezondheidsscreenings, kankeronderzoek tot salmonella tests. Laat je darm testen op verschillende infecties, ziekten, bacteriën, virussen, parasieten, gisten en schimmels.

Als de samenstelling en gezondheid van je darmbacteriën goed is is je immuunrespons tegen schadelijke virussen en bacteriën ook goed. Een slechte darmflora kan zorgen voor psychische problemen, infecties, buikpijn en vermoeidheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box