Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Darm Info (27)

Een darmonderzoek hoeft lang niet altijd een coloscopie of een bevolkingsonderzoek te zijn. 70% van je immuunsysteem zit in je darmen. Er zijn vele testen mogelijk, neem een kijkje in je poep:

Filters

  • Dikkedarmkankertest IFOBT

  Dikkedarmkankertest IFOBT

  Poliepen in je darm voel je niet, maar zijn heel eenvoudig te testen met een zelftest. Let op de signalen van je Dikkedarmkanker is vroeg op te sporen - anders dan veel andere kanker - en is dan goed te behandelen. Het gaat dan om poliepen en die kunnen

  € 29,-

  € 29,-

  • Pancreaselastase uit feces

  Pancreaselastase uit feces

  Onderzoek van het elastase-gehalte in de ontlasting toont aan of de alvleesklier onvoldoende functioneert. Test jezelf vandaag nog!

  € 46,-

  € 46,-

  • Gezondheidsscreening Darm Plus RP

  Gezondheidsscreening Darm Plus RP

  Met dit programma wordt inzicht verkregen in de algehele gezondheidstoestand van de darmen. Test ook de zuurgraad en of er sprake is van voedselintolerentie.

  € 479,-

  € 479,-

  • Virussen, Bacteriën en Parasieten in ontlasting

  Virussen, Bacteriën en Parasieten in ontlasting

  Gastro-intestinale infecties zijn virale, bacteriële of parasitaire infecties die een ontsteking van het maagdarmkanaal veroorzaken waarbij de maag, dunne darm en dikke darm betrokken zijn. Typische symptomen zijn diarree, braken en buikpijn.

  € 187,-

  € 187,-

 • € 25,-

  • Darmonderzoek parasieten

  Darmonderzoek parasieten

  Diarree buikpijn misselijkheid eczeem huidklachten en vermoeidheid? Ze kunnen veroorzaakt worden door darmparasieten. Test jezelf vandaag nog!

  € 97,-

  € 97,-

  • Galzuren in ontlasting

  Galzuren in ontlasting

  Bij het vermoeden van slechte spijsvertering of overproductie van galzouten doe je deze test. Onderzoek vandaag nog je ontlasting om erachter te komen.

  € 53,-

  € 53,-

  • Gezondheidsscreening Darm

  Gezondheidsscreening Darm

  Als je start met dit onderzoek heb je een compleet overzicht van je darmgezondheid. Mocht er iets uit balans zijn in combinatie met je klachten dan kun je vanaf deze screening gericht doorzoeken in overleg met de darmtherapeut.

  € 349,-

  € 349,-

  • Gisten en Schimmels in ontlasting RP

  Gisten en Schimmels in ontlasting RP

  Candida Albicans is een gist, die door overgroei uit kan groeien tot een schimmelinfectie. Is er bij jou sprake van een te veel aan Candida gist in je darmen? Doe dan deze test om er tijdig bij te zijn, voordat het door je darmwand heen breekt.

  € 79,-

  € 79,-

  • Helicobacter Pylori Ontlasting

  Helicobacter Pylori Ontlasting

  Maagpijn? Van 10 mensen met maagklachten hebben 3 mensen deze maagbacterie. Je merkt niet altijd dat je met de Helicobacter bacterie besmet bent, maar het kan echter (op den duur) verschillende klachten veroorzaken.

  € 39,-

  € 39,-

  • Histamine Intolerantie ontlasting RP

  Histamine Intolerantie ontlasting RP

  Bij de ontlastingstest op histamine wordt het gehalte van histamine in de ontlasting bepaald. Kijk voor de veel voorkomende klachten en de test hier.

  € 67,-

  € 67,-

  • PDS Ontlastingonderzoek RP met Candida

  PDS Ontlastingonderzoek RP met Candida

  Naar aanleiding van de bevindingen van je arts/therapeut wordt er een disbalans in de darmen vermoed. Krijg inzicht in de conditie van je darmen.

  -24% Sale

  259,- € 197,-

  259,- € 197,-

Darm Info

Onze darm kan vele verhalen vertellen. Hoe is jouw lijf er aan toe? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren.

Wat kun je testen in de darm?

Van algemene gezondheidsscreenings, kankeronderzoek tot salmonella tests. Laat je darm testen op verschillende infecties, ziekten, bacteriën, virussen, parasieten, gisten en schimmels.

Als de samenstelling en gezondheid van je darmbacteriën goed is is je immuunrespons tegen schadelijke virussen en bacteriën ook goed. Een slechte darmflora kan zorgen voor psychische problemen, infecties, buikpijn en vermoeidheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box