Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Vitamines & Mineralen (41)

Je kunt deze testen doen om tekorten, te hogel levels en opnameproblemen vanwege erfelijke aanleg te achterhalen. Je kunt hiermee ook effectiviteit van je supplementen controleren en ervoor te zorgen dat je ze in de juiste dosering gebruiktLees meer

Filters

  • Vitamine combi vitamine D, actief B12, Ferritine, vitamine B6 en Foliumzuur intracellulair

  Vitamine combi vitamine D, actief B12, Ferritine, vitamine B6 en Foliumzuur intracellulair

  Vitamine combinatie test: vitamine D actief B12 Ferritine vitamine B6 en Foliumzuur intracellulair met gratis vitamine B6 onderzoek

  € 129,-

  € 129,-

  • Vitamine Combi test + Foliumzuur

  Vitamine Combi test + Foliumzuur

  combinatietest naar tekort vitamine D3 B12 nu met gratis B11 foliumzuur

  € 65,-

  € 65,-

  • Vitamine D + B12 Combi

  Vitamine D + B12 Combi

  50% korting op combinatietest naar tekort vitamine D3 B12

  -17% Sale

  59,- € 49,-

  59,- € 49,-

  • Vitamine E

  Vitamine E

  Vitamine E (Tocoferol) een vetoplosbare vitamine speelt o.a. een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen. Vitamine E te kort? Bestel vandaag nog je test.

  € 39,-

  € 39,-

  • Vitamine K1 en K2 Panel

  Vitamine K1 en K2 Panel

  In ons dagelijks voedsel zit niet zo veel vitamine K2. Voeding waar het in zit zijn: Zachte en harde kaassoorten boter eigeel orgaanvlees salami.

  € 139,-

  € 139,-

  • Vrij Koper

  Vrij Koper

  Test bij klachten die passen bij de ziekte van Wilson Menkes-syndroom koperstapeling kopervergiftiging kopertekort bloedarmoede misselijkheid enz

  € 69,-

  € 69,-

  • Zink

  Zink

  Een tekort aan zink geeft haaruitval verminderde weerstand vermoeidheid witte plekken op de nagels en huidproblemen nachtblindheid en vele meer.

  € 29,-

  € 29,-

  • Actief Vitamine D

  Actief Vitamine D

  Vitamin D-1,25 is ook bekend onder de namen: 1,25-(OH)2 D3, 25-Dihydroxy-cholecalciferol, 25-Dihydroxy-Vitamine D, 25-OH2 Calcitriol, Vitamine D3 1

  € 57,-

  € 57,-

  • ActiefVitB12 (Holo TC)

  ActiefVitB12 (Holo TC)

  Deze Holo-TC (Actief-B12) test meet alleen het actieve deel en is daardoor een betere test om de B12-status te beoordelen dan de gangbare standaard B12-serum test bij een beginnend B12 tekort.

  -12% Sale

  67,- € 59,-

  67,- € 59,-

  • Haaruitval

  Haaruitval

  Met deze bloedtest kun je zien of de oorzaak van haaruitval aan bepaalde tekorten ligt. Als je de oorzaak achterhaald hebt is een gerichte aanpak ter verbetering mogelijk.

  -13% Sale

  149,- € 129,-

  149,- € 129,-

  • Foliumzuur Intracellulair

  Foliumzuur Intracellulair

  Als foliumwaarde erocytair aangevraagd wordt, wordt automatisch ook het hematocriet meebepaald om de uitslag in perspectief te stellen van het aantal erytrocyten.

  € 39,-

  € 39,-

  • Vitamine B-complex

  Vitamine B-complex

  Vitamine B combinatietest * Vitamine B1 (thiamine difosfaat) uit EDTA-bloed * Vitamine B2 uit EDTA-bloed * Niacine vitamine B3 (nicotinezuur/-amide) enz.

  € 225,-

  € 225,-

Vitamines & Mineralen

Vitamine- en mineralenspiegels meten

Hoe zit het met jouw vitamine- en mineralenspiegels?
Door je vitamine- en mineralenspiegels te meten kun je deze optimaliseren en je gezondheid, vitaliteit en prestaties verbeteren.

De reden om je vitamine en mineralen status te laten controleren kan zijn:

 • Vitamine- en mineralenstatus: Door bloedwaardebepalingen kun je de niveaus van specifieke vitamines (bijv. vitamine D, vitamine B12) en mineralen (bijv. ijzer, calcium) in je lichaam meten. Dit biedt inzicht in mogelijke tekorten of een te hoog level.
 • Gezondheidsbewaking: Het bijhouden van vitamines en mineralen is belangrijk voor een goede gezondheid. Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals bloedarmoede, osteoporose of vermoeidheid.
 • Optimale voeding: Als je een specifiek dieet volgt, zoals vegetarisme of veganisme, kan het controleren van vitamines zoals B12 of mineralen zoals ijzer belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.
 • Voedingssuppletie: Als je voedingssupplementen gebruikt,  kunnen bloedwaardentesten helpen om de effectiviteit van deze supplementen te controleren en ervoor te zorgen dat je ze in de juiste dosering worden gebruikt.
 • Erfelijke aanleg: Sommige mensen hebben een erfelijke aanleg voor moeilijkheden bij de opname van bepaalde voedingsstoffen. Bloedonderzoek kan helpen om te identificeren of je tot deze groep behoort, wat belangrijk is voor het aanpakken van opnameproblemen, zelfs als je een gezond dieet volgt.
 • Preventie en behandeling: Het identificeren van tekorten stelt je in staat om preventieve maatregelen te nemen door je dieet aan te passen, supplementen te nemen of specifieke behandelingen te volgen. Dit is vooral van belang als je symptomen ervaart die kunnen wijzen op een tekort of als je risico loopt vanwege erfelijke aanleg.

Het controleren van je vitamines en mineralen via bloedtesten is een effectieve manier om je vitaminestatus in kaart te brengen, eventuele tekorten aan te pakken en opnameproblemen als gevolg van erfelijke aanleg te identificeren, om zo je algehele gezondheid te verbeteren.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »