Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Vitamines & Mineralen (41)

Je kunt deze testen doen om tekorten, te hogel levels en opnameproblemen vanwege erfelijke aanleg te achterhalen. Je kunt hiermee ook effectiviteit van je supplementen controleren en ervoor te zorgen dat je ze in de juiste dosering gebruikt

Filters

  • Vitamines en Mineralen Gold

  Vitamines en Mineralen Gold

  Deze vitamine- en mineralencheck geeft je een overzicht van jouw vitamine- en mineralenspiegels.

  -16% Sale

  295,- € 247,-

  295,- € 247,-

  • Vitaminen en Mineralen Better

  Vitaminen en Mineralen Better

  Deze vitamine en mineralencheck geeft u een verdiepend

  € 295,-

  € 295,-

  • Vitaminen en Mineralen Best

  Vitaminen en Mineralen Best

  Deze vitamine- en mineralencheck geeft u een en overzicht van uw vitamine- en mineralenspiegels.

  -17% Sale

  595,- € 495,-

  595,- € 495,-

  • Bloedwaardencheck Mineralen Compleet

  Bloedwaardencheck Mineralen Compleet

  Mineralen zijn van groot belang voor onze stofwisseling. Tekorten kunnen lastige klachten veroorzaken.

  € 47,-

  € 47,-

  • Vitamine D3

  Vitamine D3

  Test om de oorzaak op te sporen van botproblemen bijschildklieraandoeningen onbegrepen spierzwakte of een tekort aan vitamine-D vast te stellen.

  -29% Sale

  35,- € 25,-

  35,- € 25,-

  • Co-enzym Q10

  Co-enzym Q10

  Deze test meet het Co-enzym Q10 (Ubichinon) in bloed. Co-enzym Q10 is van groot belang voor de vitaliteit van weefsels en organen.

  € 49,-

  € 49,-

  • Magnesium Intracellulair RBC

  Magnesium Intracellulair RBC

  Als je magnesiumspiegel te laag is kun je oa last krijgen van restless leggs. Magnesium is belangrijk voor de werking van vele enzymen. Meet jouw magnesium!

  € 39,-

  € 39,-

  • Magnesium bloed

  Magnesium bloed

  Als je magnesiumspiegel te laag is kun je oa last krijgen van restless leggs. Magnesium is belangrijk voor de werking van enzymen en daarmee onmisbaar.

  € 19,-

  € 19,-

  • Mangaan

  Mangaan

  Chronische mangaanvergiftiging: symptomen van de ziekte van Parkinson of hepatitis met levercirrose

  -8% Sale

  75,- € 69,-

  75,- € 69,-

  • Natrium

  Natrium

  Natrium is een zout en wordt ook wel een elektrolyt genoemd omdat het een positieve lading heeft (Na+). Bepaal ook direct je nierfunctie! Lees snel verder.

  € 7,-

  € 7,-

  • Omega 3 Index RP

  Omega 3 Index RP

  Indien het percentage van de twee omega-3-vetzuren EPA en DHA in het bloed is verlaagd dan is het risico op een plotselinge hartsterfte tien keer hoger.

  € 97,-

  € 97,-

  • Omega 3+6 status balans

  Omega 3+6 status balans

  De Omega 3 en 6 vetzuur status bevat vele onderdelen. Kan alleen direct op het laboratorium in Mönchengladbach afgenomen worden niet op een prikpost.

  € 159,-

  € 159,-

Vitamines & Mineralen

Vitamine- en mineralenspiegels meten

Hoe zit het met jouw vitamine- en mineralenspiegels?
Door je vitamine- en mineralenspiegels te meten kun je deze optimaliseren en je gezondheid, vitaliteit en prestaties verbeteren.

De reden om je vitamine en mineralen status te laten controleren kan zijn:

 • Vitamine- en mineralenstatus: Door bloedwaardebepalingen kun je de niveaus van specifieke vitamines (bijv. vitamine D, vitamine B12) en mineralen (bijv. ijzer, calcium) in je lichaam meten. Dit biedt inzicht in mogelijke tekorten of een te hoog level.
 • Gezondheidsbewaking: Het bijhouden van vitamines en mineralen is belangrijk voor een goede gezondheid. Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals bloedarmoede, osteoporose of vermoeidheid.
 • Optimale voeding: Als je een specifiek dieet volgt, zoals vegetarisme of veganisme, kan het controleren van vitamines zoals B12 of mineralen zoals ijzer belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.
 • Voedingssuppletie: Als je voedingssupplementen gebruikt,  kunnen bloedwaardentesten helpen om de effectiviteit van deze supplementen te controleren en ervoor te zorgen dat je ze in de juiste dosering worden gebruikt.
 • Erfelijke aanleg: Sommige mensen hebben een erfelijke aanleg voor moeilijkheden bij de opname van bepaalde voedingsstoffen. Bloedonderzoek kan helpen om te identificeren of je tot deze groep behoort, wat belangrijk is voor het aanpakken van opnameproblemen, zelfs als je een gezond dieet volgt.
 • Preventie en behandeling: Het identificeren van tekorten stelt je in staat om preventieve maatregelen te nemen door je dieet aan te passen, supplementen te nemen of specifieke behandelingen te volgen. Dit is vooral van belang als je symptomen ervaart die kunnen wijzen op een tekort of als je risico loopt vanwege erfelijke aanleg.

Het controleren van je vitamines en mineralen via bloedtesten is een effectieve manier om je vitaminestatus in kaart te brengen, eventuele tekorten aan te pakken en opnameproblemen als gevolg van erfelijke aanleg te identificeren, om zo je algehele gezondheid te verbeteren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »