Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Controle testen (29)

Ben je blootgesteld aan giftige stoffen? Je kunt ze meten in je bloed. Arbodiensten testen op risicovolle stoffen tijdens je werk. Krijgt je je rijbewijs terug van het CBR?  Gebruik je cannabis of andere middelen, je kunt het vooraf laten controleren in j

Filters

  • THC-COOH uit bloed

  THC-COOH uit bloed

  De afgifte van cannabis in vetweefsel aan bloed blijft 2 tot 7 dagen meetbaar
  Omdat de afgifte van cannabis vanuit het vetweefsel naar het bloed zo langzaam gaat, blijft cannabis nog zo lang aantoonbaar. Hoe vaker je blowd, hoe langer het aantoonbaar bl

  € 87,-

  € 87,-

  • Arseen

  Arseen

  Deze bloedtest wordt gedaan om te beoordelen of iemand aan te veel arseen is blootgesteld.

  € 79,-

  € 79,-

  • Cadmium

  Cadmium

  Test om te beoordelen of iemand aan te veel cadmium is blootgesteld. Bij de meeste pati en eumlnten is dit via inademing. Bestel de test hier.

  € 39,-

  € 39,-

  • CBR alcoholtest voor psychiater

  CBR alcoholtest voor psychiater

  Als je deze test bestelt gaat je uitslag naar de opgegeven psychiater. Mocht je alleen de test voor privé willen doen, dan moet je de CBR privé test bestellen.

  € 57,-

  € 57,-

  • CDT test HPLC

  CDT test HPLC

  Bij een zeldzame aangeboren transferrine-variant is en een valide CDT-bepaling is met de standaard testmethode niet mogelijk. Lees hier meer.

  € 65,-

  € 65,-

  • cholinesterase en dibucaine-fluoride

  cholinesterase en dibucaine-fluoride

  Pseudo cholinesterase in serumdibucaine-fluoride getal moeten worden getest indien u met bestrijdingsmiddelen werkt

  € 59,-

  € 59,-

  • Confirmatietest drugsscreening

  Confirmatietest drugsscreening

  Als op een van de drugs in urine positief lijkt wordt een extra test uitgevoerd om te onderzoeken of dit echt zo is. Dit heet een bevestigingstest of confirmatietest.

  € 97,-

  € 97,-

  • GenX HFPODA

  GenX HFPODA

  Monitoren van blootstelling op GenX. GenX is een chemische stof die wordt gebruikt bij de productie van teflon door het chemiebedrijf Chemours.

  € 219,-

  € 219,-

  • Kunstgras PAK

  Kunstgras PAK

  Uit het onderzoek van het RIVM blijkt dat in rubbergranulaat heel veel verschillende stoffen zitten waaronder mogelijk kankerverwekkende stoffen.

  € 87,-

  € 87,-

  • kwik in bloed

  kwik in bloed

  Als je amalgaanvullingen hebt en je hebt last van tandenknarsen dan kan het zijn dat de vullingen sneller slijten dan normaal. Dit kan tot een chronische kwikvergiftiging leiden. Hierdoor kunnen tintelingen in de voeten, onderbenen en in de handen onstaa

  € 39,-

  € 39,-

  • Lithium

  Lithium

  Lithium is een doeltreffend geneesmiddel voor de behandeling van patiënten met een bipolaire (manisch-depressieve) stoornis.

  € 19,-

  € 19,-

  • Lood

  Lood

  Lood in bloed bepaling. Om vast te stellen of er sprake is van een mogelijke loodvergiftiging.

  € 58,-

  € 58,-

Ben je blootgesteld aan giftige stoffen? Je kunt ze meten in je bloed. Arbodiensten testen op risicovolle stoffen tijdens je werk. Corona antistoffen IgG in je bloed worden onderzocht door een Laboratorium. Krijgt je je rijbewijs terug van het CBR?  Gebruik je cannabis of andere middelen, je kunt het laten controleren in je bloed of urine.

Diverse soorten controle onderzoek

Bovenstaande en meer controle onderzoeken uit het bloed vindt je in deze categorie. Van cannabis tot lood. Maar ook verschillende Covid-19 coronatesten, antistoffen na vaccinatie en andere CBR controle testen zijn in deze categorie te vinden. Heb je op dit moment covid of heb je covid gehad? Deze controle bloedtests zullen je antwoorden geven. Of heb je juist recent een vaccinatie ontvangen voor ziekten zoals hepatitis A of B, waterpokken, kinkhoest, corona, rode hond, bof of andere ziekte waartegen gevaccineerd kan worden en wil je weten hoe het ervoor staat met je antistoffen? Laat het meten in je bloed! Natuurlijke vind je ook allerlei verschillende soorten CBR alcohol- en drugscontrole tests in deze categorie.

Meten is weten. Test vandaag nog je bloed met behulp van een van de controle bloedonderzoeken van Bloedwaardentest.nl!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »