Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

  De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium.

  63,95

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

  Chlamydia, Gonorroe en trichomonas laboratorium Thuisafname test
   
  Thuis anoniem en betrouwbaar testen op SOA? Dat is mogelijk! De SOA-testen voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Deze testen kun je zelf thuis afnemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.

  Hoe wordt de test afgenomen?

  Als je een chlamydia, gonorroe en trichomonas test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket  kun je op eenvoudige wijze zelf chlamydia, gonorroe en trichomonas middels het opvangen van urine laten testen.


  Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op chlamydia, gonorroe en trichomonas onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd.

  Uitslag 
  Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. Je uitslag kun je inzien via het uitslagenportaal.

  Wat als de test positief blijkt te zijn?
  Je krijgt van ons jouw uitslag te horen. Je kunt ervoor kiezen je te laten behandelen bij jouw huisarts, GGD , of een consult te nemen van onze arts. Deze kan zonodig ook de benodigde medicatie voorschrijven voor de behandeling.

  Wanneer testen?
  De wachttijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat er betrouwbaar getest kan worden. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Chlamydia en gonorroe hebben een wachttijd van 14 dagen, trichomonas een wachttijd van 21 dagen.

  Lees meerLees minder
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

   Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas SOA (man) urine

   € 63,95