Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Consult leefstijlarts - 10 minuten

Consult leefstijlarts - 10 minuten

  Voor vragen over je labuitslag of voorafgaand aan een labuitslag, kun je een videoconsult inplannen met dokter Tigran: hij is leefstijlarts en helpt je zowel bij het kiezen van de juiste labwaarden, als bij het bespreken van de uitslag.

  Consult leefstijlarts + 20 minuten extra + 60,00Meer lezenVoor vragen over je labuitslag of voorafgaand aan een labuitslag, kun je een videoconsult inplannen met dokter Tigran: hij is leefstijlarts en helpt je zowel bij het kiezen van de juiste labwaarden, als bij het bespreken van de uitslag.Meer lezen

  Consult leefstijlarts + 20 minuten extra + 60,00Voor vragen over je labuitslag of voorafgaand aan een labuitslag, kun je een videoconsult inplannen met dokter Tigran: hij is leefstijlarts en helpt je zowel bij het kiezen van de juiste labwaarden, als bij het bespreken van de uitslag.Sluiten

  Consult leefstijlarts + 50 minuten extra + 110,00Meer lezenVoor vragen over je labuitslag of voorafgaand aan een labuitslag, kun je een videoconsult inplannen met dokter Tigran: hij is leefstijlarts en helpt je zowel bij het kiezen van de juiste labwaarden, als bij het bespreken van de uitslag.Meer lezen

  Consult leefstijlarts + 50 minuten extra + 110,00Voor vragen over je labuitslag of voorafgaand aan een labuitslag, kun je een videoconsult inplannen met dokter Tigran: hij is leefstijlarts en helpt je zowel bij het kiezen van de juiste labwaarden, als bij het bespreken van de uitslag.Sluiten

  39,-

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Consult leefstijlarts - 10 minuten

  Tigran Vanian (ook wel bekend als dokter Tigran) is leefstijlarts en specialiseert zich in onder andere:
  • Anti-aging
  • Slaapoptimalisatie
  • Voeding & diëtiek
  • Supplementen
  • Huidverzorging
  • Haargroei
  • Stressmanagement
  • Hormonale gezondheid 
  • Verbetering van het immuunsysteem
  Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
   
   
  Dokter Tigran kan je helpen met het kiezen van de juiste labwaarden naar aanleiding van je klacht, vraag of wens die je hebt rondom jouw gezondheid. Ook helpt hij je bij het interpreteren van deze waarden zodat je een goed beeld krijgt bij wat de uitslag betekent. Vervolgens kun je samen met hem een plan van aanpak maken om je waarden en/of klachten te verbeteren. Hierbij kijkt hij holistisch naar je probleem door bijvoorbeeld aanpassingen in je dieet, het vinden van de juiste supplementen of het verbeteren van je slaap.
   
  In een videoconsult van 10 minuten kun je met dokter Tigran een selectie maken van labwaarden die je wilt laten bepalen of kort bespreken wat de waarden van je labuitslag betekenen als je de uitslag al hebt. Indien er tijd over is kan worden gesproken over meer inhoudelijke vragen rondom leefstijl.
   
  Dokter Tigran kan, indien nodig, ook medicatie voorschrijven.
   
  Indien je geïnteresseerd bent in een langer consult kun je de gewenste lengte aanpassen met behulp van het schuifje bij gerelateerde producten.

  Lees meerLees minder
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Consult leefstijlarts - 10 minuten

   Consult leefstijlarts - 10 minuten

   € 39,-