Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Darmziekten (10)

Filters

  • Helicobacter Pylori Ontlasting

  Helicobacter Pylori Ontlasting

  Maagpijn? Van 10 mensen met maagklachten hebben 3 mensen deze maagbacterie. Je merkt niet altijd dat je met de Helicobacter bacterie besmet bent, maar het kan echter (op den duur) verschillende klachten veroorzaken.

  € 39,-

  € 39,-

  • TFT parasieten in ontlasting RP

  TFT parasieten in ontlasting RP

  Parasieten in ontlasting meten middels de TFT test. Er wordt onderzocht op wormen, wormeitjes en protozoën. en immunologisch onderzoek naar Entamoeba histolytica, Cryptosporidium en Giardia lamblia.

  € 187,-

  € 187,-

  • Viome

  Viome

  Viome Gut Intelligence™ test.  Als alternatief bieden wij de Nederlandse Mymicrozoo darmbacterietest aan.

  € 0,-

  € 0,-

  Niet op voorraad

  • SIBO RP uit Urine

  SIBO RP uit Urine

  SIBO is een overgroei van dikkedarmbacteriën in de dunne darm. Een verhoogde waarde van zowel Indican als Skatol wijst op SIBO

  € 37,-

  € 37,-

  • Ontstekingsscreening RP ontlasting

  Ontstekingsscreening RP ontlasting

  De Ontstekingsscreening bestaande uit calprotectine, lactoferrine, hemoglobine en transferrine in ontlasting.

  € 79,-

  € 79,-

  • maagdarminfectie kweek

  maagdarminfectie kweek

  Gastro-intestinale infecties zijn virale, bacteriële of parasitaire infecties die gastro-enteritis veroorzaken, een ontsteking van het maagdarmkanaal waarbij de maag, dunne darm en dikke darm betrokken zijn. Typische symptomen zijn diarree, braken en buik

  € 195,-

  € 195,-

  • M2-PK ontlastingtest

  M2-PK ontlastingtest

  Screening op darmkanker. Verhoogde waarden van M2PK in de ontlasting worden gevonden bij darmkanker, maar ook bij inflammatoire darmziekten en infectieuze diarree.

  € 59,-

  € 59,-

  • Glyfosaat urinetest

  Glyfosaat urinetest

  Glyfosaat veroorzaakt tekort aan aminozuren bij de groenten die verbouwd worden nadat dit gif gebruikt is voor de landbouw, die leiden tot problemen bij de mens. Maar glyfosaat veroorzaakt ook directe schade op de darmflora

  € 87,-

  € 87,-

  • Chlamydia en Gonorroe SOA (man/vrouw) Keel

  Chlamydia en Gonorroe SOA (man/vrouw) Keel

  De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium.

  -17% Sale

  59,- € 49,-

  59,- € 49,-

  • Tryptofaan RP

  Tryptofaan RP

  De tryptofaantest uit ontlasting kan worden overwogen als onderdeel van een uitgebreide evaluatie van neurologische en psychiatrische symptomen, vooral bij patiënten waarbij verhoogde niveaus van kryptopyrrolen worden vermoed.

  € 67,-

  € 67,-

Ben jij ziek? Er zijn verschillende ziekten die in je darm aangetoont kunnen worden. Doe onze ontlasting test in alle rust thuis en stuur het gratis in de speciale envelop naar ons laboratorium.

Maagpijn?

Van 10 mensen met maagklachten hebben 3 mensen last van de Helicobacter pylori. SOA, bacteriën, parasieten of op darmkanker testen? Het kan allemaal bij ons.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box