Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Ontstekingsscreening kwalitatief
 • Ontstekingsscreening kwalitatief

Ontstekingsscreening kwalitatief

  De Ontstekingsscreening bestaande uit calprotectine, lactoferrine, hemoglobine en transferrine in ontlasting.

  79,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Ontstekingsscreening kwalitatief

  In deze kwalitatieve ontstekingsscreening wordt de aanwezigheid bepaald van de parameters calprotectine, lactoferrine, hemoglobine en transferrine uit ontlasting gemeten

  Het menselijk organisme reageert met een ontstekingsreactie op aanvallen van binnendringende (micro-organismen en virussen of bij beschadigd weefsel (na ongelukken of een operatie).

  De parameters calprotectine en lactoferrine zijn nuttig om het verschil vast te stellen tussen  b.v. prikkelbare darmsyndroom en bv chronische darmontstekingen. Onder gastro-intestinale ontstekingsziekten vallen ook de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. dit kan zijn omdat de klachten zoalsd buikpijn of diaree lang aanhouden (langer dan 4 weken ) of omdat het vaak voorkomt (meer dan twee keer per half jaar) De aanwezigheid van rectale bloedingen, gewichtsverlies of bloedarmoede verhoogd de waarschijnlijkheid van de ziekten. 

  Het verzamelen van ontlasting kan lastig zijn, met name bij de doorspoeltoiletten valt de ontlasting vaak direct in het water.
  Met behulp van de Fe-Col®, een ontlastingopvanger die rond de toiletbril bevestigd kan worden, kan de ontlasting vanaf het papier worden verzameld met het schepje of kammetje van het buisje.
  Het buisje dient minimaal halfvol te zijn met bij voorkeur feces van ca. 6 verschillende plekken. Noteer naam en geboortedatum op het buisje.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Ontstekingsscreening RP ontlasting

   Ontstekingsscreening RP ontlasting

   € 79,-

   De Ontstekingsscreening bestaande uit calprotectine, lactoferrine, hemoglobine en transfe...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Ontstekingsscreening kwalitatief

   Ontstekingsscreening kwalitatief

   € 79,-