Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Speekseltests bij Bloedwaardentest.nl

  • 12 / 04 / 2022 0
Speekseltests bij Bloedwaardentest.nl

De speekseltests bij Bloedwaardentest.nl zijn wetenschappelijk bewezen effectief en van top kwaliteit. Ze zijn bedoeld om inzicht te krijgen in diverse vitamine of mineralen tekorten. Maar ook ziekten kunnen met behulp van een speekseltest worden aangetoond.

Door de Corona pandemie zijn (zelf)tests zoals speeksel teksts steeds gewoner geworden. Mensen ontdekken meer en meer het gemak en de eenvoud van deze tests die wij bij Bloedwaardentest natuurlijk al lang kennen. In dit blog vertellen we je alles over de verschillende soorten speekseltests die je kunt (laten) doen. Lees daarom snel verder!

Waarom een speekseltest laten doen?

De speekseltests bij Bloedwaardentest.nl zijn wetenschappelijk bewezen effectief en van top kwaliteit. Ze zijn bedoeld om inzicht te krijgen in diverse vitamine of mineralen tekorten. Maar ook ziekten kunnen met behulp van een speekseltest worden aangetoond. Het is een erg prettige manier van testen die niet vervelend is.

Een speekseltest doen is heel eenvoudig. De afname doe je namelijk zelf, in alle rust. Met behulp van het bijgeleverde materiaal strijk je langs de binnenkant van je wangen en keel. Meer hoef je niet te doen. Vervolgens stuur je de test met behulp van de speciale (meegeleverde) envelop gratis naar ons gecertificeerd laboratorium.

Ook de uitslag is snel in jouw bezit. Binnen enkele dagen is deze in te zien in het uitslagenportaal van onze website.

Verschillende soorten speeksel test

Met behulp van je speeksel kan er inzicht worden verkregen over de huidige conditie van je lichaam. Ze kun je testen of je op dit moment last hebt van een ziekte, stress of zelfs een burn-out. Ook voor een algemene scan van je lichaam kun je terecht bij de speekseltests van bloedwaardentest. Hieronder lees je alles over onze meest verkochte speekseltests.

SOA speekseltest

Een voor vele mensen ongemakkelijk thema, SOA’s. Gelukkig kun je jezelf anoniem laten testen vanuit de veiligheid van je eigen thuis. Met behulp van de duidelijke instructies in dit professionele zelftest pakket kan ook jij je eenvoudig laten testen. Deze test kun je al vanaf veertien dagen na de (mogelijke) besmetting doen.

Bestel de chlamydia en gonorroe test vandaag nog en ontvang binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium je uitslag in het uitslagenportaal.

Burn-out speekseltest

We horen het steeds vaker, mensen die spreken over burn-out klachten. Mensen met een burn-out voelen zich emotioneel en lichamelijk ‘op’. De klachten van een burn-out zijn divers. Voorbeelden van burn-outklachten zijn:

●        niet lekker in je vel zitten

●        slecht slapen

●        gejaagd gevoel

●        geen zin in seks/werk/sociale contacten

●        vermoeidheid

●        stress

●        slechte concentratie

●        slecht geheugen

●        onzekerheid

●        angstaanvallen

●        opgebrand zijn

●        geheugenstoornissen

 

Onze speekseltest kan aantonen of er sprake is van een burn-out. Omdat deze test de verschillende hormoonspiegels meet is het van belang dat de afname telkens op de gestelde tijden wordt afgenomen. Dit garandeert een nauwkeurige uitslag.

Heb jij last van een of meerdere van bovenstaande klachten? Bestel dan vandaag jouw persoonlijke  

Complete DNA speekseltest

Dit is de meeste complete speekseltest in ons assortiment! Aandoeningen, leefstijl, medicijngevoeligheid, persoonlijke kenmerken en nog veel meer wordt allemaal getest in de iGene DNA Health test.

Wil je inzicht hebben in jouw genetische aanleg voor diverse aandoeningen en overgevoeligheden? Doe dan deze speekseltest. Op basis van deze test kun jij leefstijl veranderingen aanpassen die jouw levenskwaliteit per direct ten goede komen. Wat heeft jouw lijf nodig om gezond en oud te worden en wat moet je juist vermijden. Deze test geeft jou deze antwoorden.

Het enige wat jij hoeft te doen is met behulp van het handige thuiskit een DNA sample af te nemen en deze middels de bijgeleverde envelop te versturen naar ons laboratorium. Binnen zes tot acht weken ontvang je jouw uitslagen.

Kom erachter wat jouw lijf nodig heeft. Bestel jouw speekseltest vandaag nog en begin met een vitaal en gelukkig leven.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »