Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

Wie wij zijn

Wie zijn wij?

DE GROOTSTE LEVERANCIER VAN BLOEDONDERZOEK

Ellen van Gijsel richtte acht jaar geleden Bloedwaardentest.nl op met als missie: mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren. Anno 2022 is het bedrijf, waar inmiddels ook Ellens zoon Skip en haar dochter Pepper werken, uitgegroeid tot de grootste leverancier van bloedonderzoek voor particulieren.

De droom van Ellen is om Nederland gezonder te maken. Weg met chronische ziekten. Fit zijn in plaats van altijd maar moe. Sta je op de weegschaal, dan zie je of je een gezond gewicht hebt. Maar hoe zit het eigenlijk met je organen en je vitamine levels? Zou het niet fijn zijn als je een ‘selfie’ zou kunnen maken van de binnenkant van je lichaam?

Bloedwaardentest.nl

Bloedwaardentest is de grootste leverancier van Bloedonderzoek voor Particulieren. 

Onze missie is: "Mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren".

Bloedwaardentest werkt met de beste gecertificeerde laboratoria samen. Normaal werken deze laboratoria alleen voor ziekenhuizen en artsen. Maar door een intensieve samenwerking is het mogelijk om als consument of niet big-geregistreerde behandelaar zelf rechtstreeks een onderzoek aan te vragen zonder verwijsbrief van een arts. Dit gaat dan wel op eigen kosten en niet van uw eigen risico.

Ons team

DE GROOTSTE LEVERANCIER VAN BLOEDONDERZOEK

Bloedwaardentest is de grootste leverancier van Bloedonderzoek voor Particulieren. Onze missie is: "Mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren". Bloedwaardentest werkt met de beste gecertificeerde laboratoria samen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box