Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Chronische darmaandoeningen opsporen?

 • 17 / 05 / 2022 0
Chronische darmaandoeningen opsporen?

Heb jij last van maag en darm klachten? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren en ontdek wat jij hieraan kunt doen. Laat je darm testen en vind de oorzaak op van chronische aandoeningen en krijg voedings- en suppletie-adviezen om je darmflora te herstellen met een van onze darm tests.

Heb jij last van maag en darm klachten? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren en ontdek wat jij hieraan kunt doen.

Laat je darm testen en vind de oorzaak op van chronische aandoeningen en krijg voedings- en suppletie-adviezen om je darmflora te herstellen met een van onze darm tests.

Chronische darmaandoeningen testen vanuit huis

Wij begrijpen dat er sommige tests zijn die je liever in je eentje in een rustige omgeving doet. De Mymicrozoo ontlastingtest is geschikt om thuis af te nemen.

Er zijn verschillende soorten infecties die in ons laboratorium kunnen worden onderzocht.

Onze ontlastingtests doe je eenvoudig zelf thuis, in alle rust. Alle benodigdheden worden naar je huis geleverd. Je doet de afname en stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

Mogelijke klachten bij een verstoord microbioom

Een verstoord microbioom kan voor uiteenlopende klachten zorgen. Onze darmen hebben namelijk ontzettend veel invloed op ons welzijn.

Darmen die niet in balans zijn kunnen leiden tot onder andere:

 • Obstipatie (verstoppingen)
 • Buikpijn
 • Opgeblazen gevoel
 • Diarree
 • Vermoeidheid
 • Winderigheid
 • Neerslachtigheid/depressiviteit
 • Sterk ruikende ontlasting

Wil jij weten hoe jouw darmen er aan toe zijn? Doe dan een van onze ontlasting tests.

Nederlandse Mymicrozoo Darmbacterietest

Deze ontlasting analyse is vergelijkbaar aan de eerder genoemde Viome test. Ook met de Mymicrozoo bacterietest krijg jij meer inzicht in jouw persoonlijke microbioom. Gezonde darmen geven een gezond lichaam en gezond leven. Met deze informatie kun jij je voeding en leefstijl optimaal aanpassen aan jouw lichaam. Door je microbioom te verbeteren zal ook je hormoonhuishouding, immuunsysteem en zenuwstelsel verbeteren.

Deze test biedt jou een wetenschappelijke 16S-profilering analyse van jouw darmmicrobioom. Deze resultaten staan in een interactief gedetailleerd rapport met adviezen om jouw microbioom te verbeteren. Het is tevens mogelijk om extra persoonlijk advies in te winnen bij een van onze partner zorgprofessionals.

Voor alle actuele prijzen en beschikbaarheid kijk je bij het door jou gewenste onderzoek. Deze prijzen zijn altijd actueel. Voor extra informatie en advies over onze darmonderzoeken kun je altijd contact met ons opnemen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »