Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Bodybuilding (12)

Bloedwerk voor bodybuilders. Voor het monitoren van gezondheid, prestaties en veiligheid te bewaken. Het helpt bij het aanpassen van training, dieet en het voorkomen van gezondheidsproblemen.

Filters

  • Flex Challenge + Oestradiol

  Flex Challenge + Oestradiol

  Test voor krachtsporters check op: Er wordt gecheckt op bloedarmoede, leverfuncties, nierfunctie, vetprofiel, schildklier, spierbeschadiging en hormonen.

  -11% Sale

  198,- € 177,-

  198,- € 177,-

  • Flex Challenge test

  Flex Challenge test

  Deze challenge test is speciaal samengesteld voor krachtsporters bodybuilders en MMA Fighters. Je bloed checken is een must voor iedere serieuze sporter.

  -12% Sale

  189,- € 167,-

  189,- € 167,-

  • Bodybuilding test

  Bodybuilding test

  Bestel dit complete bloedwaarden onderzoek voor bodybuilders en krachtsporters. Verbeter met de inzichten je gezondheid en prestaties.

  € 137,-

  € 137,-

  • Consult per e-mail voor krachtsporters door internist

  Consult per e-mail voor krachtsporters door internist

  Het consult betreft een e-mailconsult over de bloeduitslagen.

  Bloedonderzoek tijdens anabolengebruik is een waardevol instrument om je gezondheid te controleren en mogelijke schade van de middelen op je gezondheid op te sporen.

  -10% Sale

  44,50 € 39,95

  44,50 € 39,95

  • Flex Controle Test

  Flex Controle Test

  Speciaal samengesteld voor krachtsporters bodybuilders en MMA Fighters. Regelmatig je bloed laten checken is een must voor iedere serieuze sporter

  -6% Sale

  169,- € 159,-

  169,- € 159,-

  • Bodybuilding Woman Light

  Bodybuilding Woman Light

  Anouk Holman stelde dit basis bloedonderzoek samen om de atleten voor Bikini fitness te begeleiden.

  € 296,-

  € 296,-

  • Bodybuilding Woman Xtra

  Bodybuilding Woman Xtra

  Anouk Holman stelde dit uitgebreide bloedonderzoek samen om de atleten voor Bikini fitness te begeleiden.

  € 387,-

  € 387,-

  • Prolactinetest voor mannen

  Prolactinetest voor mannen

  Prolactine is een hormoon dat wordt gemaakt in de hypofyse. Het stimuleert de productie van borstklierweefsel. Een verhoogd prolactine remt de vruchtbaarheid.

  € 29,-

  € 29,-

  • Bell Coaching test

  Bell Coaching test

  Regelmatig je bloed laten checken is een must voor iedere serieuze sporter. Deze test is speciaal samengesteld door Bell Coaching voor hun atleten.

  € 189,-

  € 189,-

  • Testosteron (vrij) + SHBG + oestradiol

  Testosteron (vrij) + SHBG + oestradiol

  Voor het "Echte Mannen Diëten Niet", stelde Robbert Wolters dit testosteron/oestrogeen pakket samen.

  € 99,-

  € 99,-

  • Bloody Good Body

  Bloody Good Body

  Bloedonderzoek vergelijkt jou bloed met de waarden van een gezond iemand. Zo krijg je snel een beeld van je algemene gezondheid. Lees hier meer!

  € 129,-

  € 129,-

  • Wesley Vissers’ optimale bodybuilding test

  Wesley Vissers’ optimale bodybuilding test

  Een gestructureerde aanpak van gezondheidsmonitoring, met als advies minimaal een halfjaarlijkse bloedtest, is essentieel voor bodybuilders die hun prestaties willen maximaliseren terwijl ze hun gezondheid nauwlettend in de gaten houden.

  € 377,-

  € 377,-

Bodybuilding

Testen voor krachtsporters

Deze testen zijn speciaal samengesteld voor krachtsporters die van tijd tot tijd willen monitoren hoe kun lichaam er voor staat.

Veel bodybuilders laten hun bloed testen bij  Bloedwaardentest.nl om verschillende redenen:

 • Gezondheid en veiligheid: Intensieve bodybuilding kan fysieke stress op het lichaam veroorzaken. Het monitoren van bloedwaarden helpt bij het identificeren van mogelijke gezondheidsproblemen, zoals hormonale onbalans of lever- en nierfunctie, waardoor ze vroegtijdig kunnen worden aangepakt.
 • Optimalisatie van prestaties: Bodybuilders streven naar maximale spiergroei en kracht. Door hun bloed te laten testen, kunnen ze inzicht krijgen in hormonale niveaus en voedingsstoffenstatus, wat kan helpen bij het fine-tunen van hun dieet en supplementregime.
 • Voorkomen van overtraining: Het monitoren van bloedwaarden kan signalen van overtraining, zoals hoge ontstekingsmarkers, herkennen, waardoor bodybuilders hun trainingsprogramma kunnen aanpassen om blessures en overmatige vermoeidheid te voorkomen.
 • Controle van bijwerkingen: Sommige bodybuilders gebruiken anabole steroïden of andere prestatieverhogende stoffen, wat risico's met zich meebrengt. Regelmatige bloedtests helpen bij het controleren van bijwerkingen en gezondheidseffecten van dergelijk gebruik.
 • Algemeen welzijn: Naast spiergroei is het behoud van algemene gezondheid van belang. Bloedonderzoeken kunnen problemen zoals voedingstekorten, bloedarmoede of hoge bloeddruk aan het licht brengen.

Het laten testen van bloedwaarden is een preventieve en proactieve benadering van gezondheid en prestaties voor krachtsporters. Het biedt hen de mogelijkheid om training en levensstijl te optimaliseren,  gezondheid te bewaken en potentiële problemen tijdig aan te pakken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box