Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Consult voor krachtsporters Jack Berendsen

Consult voor krachtsporters Jack Berendsen

  In dit consult van max een kwartier krijgt je de uitslag van je bloedonderzoek als krachtsporter

  Consult voor krachtsporters - half uur + 49,00Meer lezenIn dit consult van een half uur krijg je uitleg over de uitslag van je bloedonderzoek als krachtsporter, maar ook uitleg over voeding en training.Meer lezen

  Consult voor krachtsporters - half uur + 49,00In dit consult van een half uur krijg je uitleg over de uitslag van je bloedonderzoek als krachtsporter, maar ook uitleg over voeding en training.Sluiten

  Consult Bodybuilding uur + 72,60Meer lezenJack Berendsen is  een fanatieke bodybuilder hij ziet vaak dat dat er veel onduidelijkheden zijn over het gebruik van PEDS en het optimaliseren van training en voeding, met dit consult kan hij je helpen naar aanleiding van je bloedwerk.Meer lezen

  Consult Bodybuilding uur + 72,60Jack Berendsen is  een fanatieke bodybuilder hij ziet vaak dat dat er veel onduidelijkheden zijn over het gebruik van PEDS en het optimaliseren van training en voeding, met dit consult kan hij je helpen naar aanleiding van je bloedwerk.Sluiten

  30,25

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Consult voor krachtsporters Jack Berendsen

  Dit telefonisch consult van Jack Berendsen bedraagt maximaal een kwartier.


  De uitslag van een bloedtest voor een krachtsporter dient vaak anders bekeken te worden dan volgens de standaard medische richtlijnen. Jack is hierin ervaringsdeskundige (geen arts).

  Wil je ook advies over je supplementgebruik, voedingsschema en persoonlijk plan? neem dan het consult van een half uur 

  Jack Berendsen is een fanatieke bodybuilder die zich veel bezig houdt met deze sport. "Ik zie vaak dat dat er veel onduidelijkheden zijn over het gebruik van PEDS en het optimaliseren van training en voeding". Door de jaren heen heeft Jack veel studies gedaan waaronder N1 Education, Bayesian Bodybuilding en J3 University. Ook heeft hij veel geleerd door bekende coaches in de bodybuilding scene zoals: Jordan Peters, Vigorous Steve, Coach Trevor, Kuba Cielen, Austin Stout, Kassem Hanson, John Jewett, Dr. Dean St. Mart en Dr. Scott Stevenson.

  Graag wil hij individuen helpen met bodybuilding ambities of personen die hun gezondheid willen optimaliseren of hier problemen mee hebben.

  Een consult is éénmalig en kan persoonlijk, telefonisch of via skype worden gedaan.
  Jack beantwoordt al je vragen over bloedtesten, voeding en supplementen en helpt je verder met je eigen plan.

  Geef je telefoonnummer op tijdens het bestelproces, zodat Jack contact met je op kan nemen voor het maken van een afspraak.

  Let op:

  Bij het bestellen van een consult ga je akkoord gaat dat wij de uitslag delen met de consultant. Dit zodat hij/zij zich kan voorbereiden op het gesprek.

  Lees meerLees minder
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Consult voor krachtsporters Jack Berendsen

   Consult voor krachtsporters Jack Berendsen

   € 30,25