Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

  Hashimoto is een auto-immuunziekte waarbij je immuunsysteem je schildklier aanvalt en er klachten ontstaan zoals overgewicht.

  65,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

  Consult 30 minuten. Leen de Mulder is ervaringsdeskundige en gediplomeerd therapeut. De laatste jaren heeft ze veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en manieren om zich weer beter te voelen. En met succes.

  Inmiddels weet zij dat je met de juiste kennis en aanpassingen op het gebied van voeding, mindset en levensstijl weer fitter en energieker door het leven kan gaan. Deze kennis deelt zij in haar praktijk Helder Hashimoto.

  In dit consult geeft Leen de Mulder in maximaal 25 minuten uitleg over jouw bloedonderzoek en adviseert zij hoe je verder kunt in overleg met jouw huisarts en/of haar begeleidingstraject.

  Wil je bij opmerkingen vermelden dat je akkoord gaat dat wij jouw uitslag delen met Leen, zodat zij zich kan voorbereiden op het consult? Default

  Na het verwerken van de bestelling, ontvang je een link met de agenda van Leen, waar je het consult zelf kunt inplannen op een tijdstip dat dit je schikt.
   

  Haar laatste studies zijn een stevige opleiding in de kPNI bij het Instituut PNI Europe, met als voortraject een jaar Orthomoleculaire Therapie volgens de kPNI. De kPNI staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie, dit is een vorm van functionele leefstijlgeneeskunde waarin zowel lichaam als psyche aan bod komen. Daarnaast volgde ze verscheidende functionele geneeskunde cursussen, meer specifiek over Hashimoto, bij het Dr. Kharrazian Institute in de USA. Beide studies zijn gebaseerd op stevig onderbouwde, recente wetenschappelijke kennis over Hashimoto.

  Hiervoor behaalde Leen twee Bachelor diploma's met onderscheiding: één in de Creatieve (psycho-)Therapie en de andere in het Socio-cultureel Vormingswerk. Zo leerde ik van aan de start zowel individueel coachend en therapeutisch werken met mensen als educatieve vormingen geven aan groepen.

  Ze is erkend lid van het VVGC, de Vlaamse Vereniging voor GezondheidsCoaches. Daarnaast is ze  verbonden aan de community van kPNI-therapeuten bij kPNI-Belgium. Tenslotte maakt Leen deel uit van het Fidlab-netwerk tussen artsen en therapeuten. Binnen deze initiatieven volgt ze regelmatig bijscholingen, supervisie en intervisie.

  Let op:

  Bij het bestellen van een consult ga je akkoord gaat dat wij de uitslag delen met de consultant. Dit zodat hij/zij zich kan voorbereiden op het gesprek.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Consult schildklierziekte Hashimoto

   Consult schildklierziekte Hashimoto

   € 65,-

   Hashimoto is een auto-immuunziekte waarbij je immuunsysteem je schildklier aanvalt en er ...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

   Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

   € 65,-