Terug

 • Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

  65,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

  Consult 30 minuten. Leen de Mulder is ervaringsdeskundige en gediplomeerd therapeut. De laatste jaren heeft ze veel tijd en geld besteed aan artsen, onderzoeken en manieren om zich weer beter te voelen. En met succes.

  Inmiddels weet zij dat je met de juiste kennis en aanpassingen op het gebied van voeding, mindset en levensstijl weer fitter en energieker door het leven kan gaan. Deze kennis deelt zij in haar praktijk Helder Hashimoto.

  In dit consult geeft Leen de Mulder in maximaal 25 minuten uitleg over jouw bloedonderzoek en adviseert zij hoe je verder kunt in overleg met jouw huisarts en/of haar begeleidingstraject.

  Wil je bij opmerkingen vermelden dat je akkoord gaat dat wij jouw uitslag delen met Leen, zodat zij zich kan voorbereiden op het consult? Default

  Na het verwerken van de bestelling, ontvang je een link met de agenda van Leen, waar je het consult zelf kunt inplannen op een tijdstip dat dit je schikt.
   

  Haar laatste studies zijn een stevige opleiding in de kPNI bij het Instituut PNI Europe, met als voortraject een jaar Orthomoleculaire Therapie volgens de kPNI. De kPNI staat voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie, dit is een vorm van functionele leefstijlgeneeskunde waarin zowel lichaam als psyche aan bod komen. Daarnaast volgde ze verscheidende functionele geneeskunde cursussen, meer specifiek over Hashimoto, bij het Dr. Kharrazian Institute in de USA. Beide studies zijn gebaseerd op stevig onderbouwde, recente wetenschappelijke kennis over Hashimoto.

  Hiervoor behaalde Leen twee Bachelor diploma's met onderscheiding: één in de Creatieve (psycho-)Therapie en de andere in het Socio-cultureel Vormingswerk. Zo leerde ik van aan de start zowel individueel coachend en therapeutisch werken met mensen als educatieve vormingen geven aan groepen.

  Ze is erkend lid van het VVGC, de Vlaamse Vereniging voor GezondheidsCoaches. Daarnaast is ze  verbonden aan de community van kPNI-therapeuten bij kPNI-Belgium. Tenslotte maakt Leen deel uit van het Fidlab-netwerk tussen artsen en therapeuten. Binnen deze initiatieven volgt ze regelmatig bijscholingen, supervisie en intervisie.

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

   Telefonisch Consult schildklierziekte Hashimoto

   € 65,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »