Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Ontlasting (31)

Filters

  • Dikkedarmkankertest IFOBT

  Dikkedarmkankertest IFOBT

  Poliepen in je darm voel je niet, maar zijn heel eenvoudig te testen met een zelftest. Let op de signalen van je Dikkedarmkanker is vroeg op te sporen - anders dan veel andere kanker - en is dan goed te behandelen. Het gaat dan om poliepen en die kunnen

  € 29,-

  € 29,-

  • Viome

  Viome

  Viome Gut Intelligence™ test.  Als alternatief bieden wij de Nederlandse Mymicrozoo darmbacterietest aan.

  € 0,-

  € 0,-

  Niet op voorraad

  • Pancreaselastase uit feces

  Pancreaselastase uit feces

  Onderzoek van het elastase-gehalte in de ontlasting toont aan of de alvleesklier onvoldoende functioneert. Test jezelf vandaag nog!

  € 46,-

  € 46,-

  • Gezondheidsscreening Darm Plus RP

  Gezondheidsscreening Darm Plus RP

  Met dit programma wordt inzicht verkregen in de algehele gezondheidstoestand van de darmen. Test ook de zuurgraad en of er sprake is van voedselintolerentie.

  € 479,-

  € 479,-

  • Darmonderzoek parasieten

  Darmonderzoek parasieten

  Diarree buikpijn misselijkheid eczeem huidklachten en vermoeidheid? Ze kunnen veroorzaakt worden door darmparasieten. Test jezelf vandaag nog!

  € 97,-

  € 97,-

  • Gisten en Schimmels in ontlasting RP

  Gisten en Schimmels in ontlasting RP

  Candida Albicans is een gist, die door overgroei uit kan groeien tot een schimmelinfectie. Is er bij jou sprake van een te veel aan Candida gist in je darmen? Doe dan deze test om er tijdig bij te zijn, voordat het door je darmwand heen breekt.

  € 79,-

  € 79,-

  • Gezondheidsscreening Darm

  Gezondheidsscreening Darm

  Als je start met dit onderzoek heb je een compleet overzicht van je darmgezondheid. Mocht er iets uit balans zijn in combinatie met je klachten dan kun je vanaf deze screening gericht doorzoeken in overleg met de darmtherapeut.

  € 349,-

  € 349,-

  • Histamine Intolerantie ontlasting RP

  Histamine Intolerantie ontlasting RP

  Bij de ontlastingstest op histamine wordt het gehalte van histamine in de ontlasting bepaald. Kijk voor de veel voorkomende klachten en de test hier.

  € 67,-

  € 67,-

  • Secretorisch IgA

  Secretorisch IgA

  deze test is zowel bij lab Stein (reguliere geneestkunde) als bij lab RP (complementair) verkrijgbaar.

  € 29,-

  € 29,-

  • Galzuren in ontlasting

  Galzuren in ontlasting

  Bij het vermoeden van slechte spijsvertering of overproductie van galzouten doe je deze test. Onderzoek vandaag nog je ontlasting om erachter te komen.

  € 53,-

  € 53,-

  • PDS Ontlastingonderzoek RP met Candida

  PDS Ontlastingonderzoek RP met Candida

  Naar aanleiding van de bevindingen van je arts/therapeut wordt er een disbalans in de darmen vermoed. Krijg inzicht in de conditie van je darmen.

  -24% Sale

  259,- € 197,-

  259,- € 197,-

  • Virulente factoren

  Virulente factoren

  Ontlastingtest of er in de darmen schadelijke stoffen voorkomen vanwege darmbacteri en eumln: haemolysine en urease gelatinase katalase en coagulase.

  € 55,-

  € 55,-

Wil je ter controle van je gezondheid weten of je maag-darmkanaal gezond is en of je spijsvertering goed is? Doe dan een darm gezondheidsscreening. Verder kun je je ook laten testen op virussen, ziekten, bacteriën en nog veel meer. Maar ook kan er gekeken worden naar de zuurgraad van je ontlasting en of er sprake is van voedselintolerantie. Kom er achter wat je ontlasting jou zoal kan vertellen over je gezondheid.

Ontlasting afname thuis

De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »