Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Claudia Faber Artsenpraktijk in Balans

Claudia Faber Artsenpraktijk in Balans

Consult op afspraak

  Heb je vragen over welke onderzoeken je het beste aan kunt vragen in jouw situatie?
  Of heb je vragen naar aanleiding van de uitslag van je onderzoek? Vraag dan een telefonisch of beeldbelconsult aan bij Dokter Claudia

  Consult Dr. Claudia 20 min extra + 60,00Meer lezenArtsenpraktijk In Balans is opgericht in januari 2020. Dankzij diverse opleidingen en jarenlange ervaring binnen andere klinieken en praktijken heeft Claudia Faber haar eigen visie en werkwijze ontwikkeld. Zij werkt vanuit positieve gezondheid, klacht aMeer lezen

  Consult Dr. Claudia 20 min extra + 60,00Artsenpraktijk In Balans is opgericht in januari 2020. Dankzij diverse opleidingen en jarenlange ervaring binnen andere klinieken en praktijken heeft Claudia Faber haar eigen visie en werkwijze ontwikkeld. Zij werkt vanuit positieve gezondheid, klacht aSluiten

  Consult Dr. Claudia 50 min extra + 110,00Meer lezenArtsenpraktijk In Balans is opgericht in januari 2020. Dankzij diverse opleidingen en jarenlange ervaring binnen andere klinieken en praktijken heeft Claudia Faber haar eigen visie en werkwijze ontwikkeld. Zij werkt vanuit positieve gezondheid, klacht aMeer lezen

  Consult Dr. Claudia 50 min extra + 110,00Artsenpraktijk In Balans is opgericht in januari 2020. Dankzij diverse opleidingen en jarenlange ervaring binnen andere klinieken en praktijken heeft Claudia Faber haar eigen visie en werkwijze ontwikkeld. Zij werkt vanuit positieve gezondheid, klacht aSluiten

  39,-

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Claudia Faber Artsenpraktijk in Balans

  Claudia Faber is natuurarts en leefstijlarts met een eigen praktijk voor integrale geneeswijzen in Bennekom (Ede). Je kunt bij haar terecht voor zowel het vooraf kiezen van de juiste lab aanvragen als het nadien bespreken van de uitslag.

  Claudia Faber is arts en helpt patiënten die voor een integrale aanpak kiezen in haar eigen praktijk. In haar praktijk komen reguliere en aanvullende geneeswijzen samen – ook wel Integrative Medicine of integrale geneeswijzen genoemd.

  Tijdens de huisartsenopleiding merkte Claudia dat ze de ruimte mist om er voldoende te kunnen ‘zijn’ voor haar patiënten. Vanuit deze wens én de wens om de oorsprong van de klacht(en) op te sporen, is ze haar blik gaan verbreden. Ze volgde verschillende opleidingen op het gebied van leefstijlgeneeskunde, natuurgeneeswijzen, voeding, orthomoleculaire therapie, detox/ontgiften, darmtherapie, epigenetische therapie, ademtherapie en spiritualiteit. Ook is zij specialist op het gebied van vitamine B12 en foliumzuur tekort en kan je bij haar terecht voor B12 injecties en foliumzuurtherapie, als zij de diagnose "vit B12 en/of folaat deficientie” stelt.

  In een telefonisch of beeldbelconsult van maximaal 10 minuten kun je samen met Claudia een selectie maken van de onderzoeken die je het beste kunt laten bepalen in jouw situatie of kort bespreken wat de waarden van je labuitslag betekenen als je de uitslag al hebt. Als er tijd over is kan Claudia je advies geven over de juiste voeding, supplementen en andere leefstijlonderwerpen.

  Wil je dieper ingaan op jouw situatie?

  Kies dan voor een langer consult van 30 of 60 minuten door de gewenste lengte aan te geven met behulp van het schuifje bij de gerelateerde producten.

  Onder haar begeleiding als arts (BIG geregistreerd) die ook bevoegd is medicatie voor te schrijven en B12 injecties te geven. 

  Voor meer informatie over de testen die zij gebruikt voor de diagnose  klik hier 

   

   

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Consult Dr. Claudia 10 min

   Consult Dr. Claudia 10 min

   € 39,-

   Heb je vragen over welke onderzoeken je het beste aan kunt vragen in jouw situatie?
   Of he...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Claudia Faber Artsenpraktijk in Balans

   Claudia Faber Artsenpraktijk in Balans

   € 39,-