Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Chlamydia en Gonorroe SOA (vrouw) SWAB

Chlamydia en Gonorroe SOA (vrouw) SWAB

  De afname doe je eenvoudig zelf, in alle rust. Je stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen ontvang je de uitslag, als er iets aan de hand is wordt je eerst gebeld voor uitleg.

  49,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Chlamydia en Gonorroe SOA (vrouw) SWAB

  Gonorroe laboratorium thuisafnametest
   
  Thuis anoniem en betrouwbaar testen op SOA? Dat is mogelijk! De SOA-testen van Bloedwaardentest voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Deze testen kun je zelf thuis afnemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.

  Hoe wordt de test afgenomen?

  Als je een chlamydia en gonorroe test doet, dan wil je dat dit goed gebeurt en dat de test je de meest betrouwbare uitslag geeft. Met dit professionele zelftestpakket kun je op eenvoudige wijze zelf een vaginale afname doen en op chlamydia en gonorroe laten testen.

  Met behulp van youtube instructies en de bijgeleverde instructie kun je stap voor stap eenvoudig en snel je afnames doen.  Je afgenomen materiaal stuur je zelf (gratis) naar het laboratorium. Daar wordt jouw afname op chlamydia en gonorroe onderzocht in het iso gecertificeerde laboratorium van Dr. Stein in Maastricht, hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de uitslag gegarandeerd. 

  Binnen 3 werkdagen na aankomst van je afname in het laboratorium ontvang je van ons de uitslag. 

  Wat als de test positief blijkt te zijn?
  Je krijgt van ons jouw uitslag te horen. Je kunt ervoor kiezen je te laten behandelen bij jouw huisarts, GGD of via  de arts van Bloedwaardentest.


  Wanneer testen?
  De wachttijd van een ziekte is de tijd die verstrijkt tussen de besmetting en het moment dat er betrouwbaar getest kan worden. Houd daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Gonorroe heeft een wachttijd van 14 dagen.

  Lees meerLees minder

  Recent bekeken

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Chlamydia en Gonorroe SOA (vrouw) SWAB

   Chlamydia en Gonorroe SOA (vrouw) SWAB

   € 49,-