Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Zwangerschap (23)

Mensen met een kinderwens zouden bloedonderzoek kunnen overwegen om mogelijke vruchtbaarheidsproblemen of medische aandoeningen te ontdekken. Deze tests kunnen helpen bij het verbeteren van de kansen op een succesvolle zwangerschap tijdens behandelingen i

Filters

  • Grip AMH en Chlamydia

  Grip AMH en Chlamydia

  Grip helpt je de meest voorkomende oorzaken van verminderde vruchtbaarheid uit te sluiten

  € 97,-

  € 97,-

  • Toxoplasmose screening

  Toxoplasmose screening

  Toxoplasma gondii zoektest. Mocht deze test positief uitvallen is het aan te raden je door te laten testen op toxoplamose Gondii IgG en IgM.

  € 27,-

  € 27,-

  • Zika Virus IgM en IgG

  Zika Virus IgM en IgG

  De IgM-antilichamen tegen het Zika virus verschijnen 4 tot 5 dagen na het begin van de ziekte in het bloed en duren ongeveer 12 weken. Daarna ontstaan de IgG antistoffen, die worden in deze test ook meegenomen.

  € 99,-

  € 99,-

  • IVF labonderzoek vrouw

  IVF labonderzoek vrouw

  IREMA biedt een uitgebreide service voor de diagnose en specifieke behandeling van vruchtbaarheidsproblematiek. Op het verzoek van Irema Kliniek Spanje stelden wij de laboratoriumonderzoek samen voor de IVF behandeling. Dit onderzoek kan dan in Nederland

  -23% Sale

  639,- € 495,-

  639,- € 495,-

  • hCG bloed

  hCG bloed

  hCG (humaan Choriongonadotrofine) is de groeifactor voor de placenta en wordt geproduceerd na bevruchting van een eicel.

  € 25,-

  € 25,-

  • Vaginale Screening RP

  Vaginale Screening RP

  Met dit uitstrijkje dat u zelf eenvoudig kunt uitvoeren kunt u vaginale infecties opsporen die bijvoorbeeld een kinderwens in de weg staan.

  € 49,-

  € 49,-

  • Foliumzuur Intracellulair

  Foliumzuur Intracellulair

  Als foliumwaarde erocytair aangevraagd wordt, wordt automatisch ook het hematocriet meebepaald om de uitslag in perspectief te stellen van het aantal erytrocyten.

  € 39,-

  € 39,-

  • Foliumzuur B11

  Foliumzuur B11

  Foliumzuur is noodzakelijk voor het aanmaken en herstellen van cellen en weefsels. De stoffen worden niet aangemaakt door het lichaam zelf.

  € 25,-

  € 25,-

  • Ijzer, Transferrine Saturatie en Ferritine

  Ijzer, Transferrine Saturatie en Ferritine

  Transferrine en Ferritine zijn eiwitten in het bloed. Deze testen worden gedaan bij verdenking van een storing in de ijzerstofwisseling.

  € 38,-

  € 38,-

  • Vitaal en Vruchtbaar bloedonderzoek

  Vitaal en Vruchtbaar bloedonderzoek

  Ben je klaar om controle te nemen over JOUW vruchtbaarheid? Op verzoek van dokter Jenaida van Wijk. BIG-geregistreerd fertiliteitsarts.

  € 199,-

  € 199,-

  • groep B streptokokkentest

  groep B streptokokkentest

  De ’Groep-B-Streptokok’ is een bacterie die bij veel zwangere vrouwen in de vagina (schede) aanwezig is. Meestal kan deze bacterie geen kwaad voor de zwangere en haar kind, maar in een enkel geval wordt de baby ernstig ziek door een infectie met deze bact

  € 19,-

  € 19,-

  • Bloedgroep en Rhesus

  Bloedgroep en Rhesus

  Met behulp van de AB0-rhesus bloedgroeptypering wordt vastgesteld of iemand bloedgroep A B AB of 0 (nul) heeft.

  € 67,-

  € 67,-

Zwangerschap

Ben je zwanger of wil je zwanger worden?
Hier tref je een aantal onderzoeken aan die voor jou van belang kunnen zijn.

Onderzoeken voor of tijdens zwangerschap

Tijdens en na de zwangerschap zijn er verschillende bloedonderzoeken die relevant kunnen zijn om de gezondheid van de moeder en de baby te beoordelen, en om eventuele complicaties op te sporen. Hier zijn enkele van de meest relevante bloedonderzoeken en waarom ze worden uitgevoerd:

Tijdens de zwangerschap:

 • Bloedgroep en Rhesusfactor: Om de bloedgroep en de Rhesusfactor van de moeder vast te stellen, wat belangrijk is om mogelijke problemen te voorkomen als de moeder Rh-negatief is en de baby Rh-positief.
 • Hemoglobine en hematocriet ijzer en ferritien: Om bloedarmoede op te sporen, wat vaak voorkomt tijdens de zwangerschap.
 • Glucosetolerantietest (GTT): Om zwangerschapsdiabetes op te sporen. Deze wordt niet door Bloedwaardentest geboden , wel de HbA1c test: Het voordeel van de HbA1c-test is dat deze minder lastig is dan de GTT, omdat je niet nuchter hoeft te zijn en geen glucoseoplossing hoeft te drinken. Aan de andere kant is de HbA1c-test mogelijk minder gevoelig dan de GTT en kan deze niet altijd zwangerschapsdiabetes detecteren. Daarom zal de keuze tussen de GTT en de HbA1c-test afhangen van de aanbevelingen van je zorgverlener en je individuele situatie
 • Ijzerniveaus: Om ijzertekort en bloedarmoede te monitoren.
 • Rubellatest: Om te bevestigen of de moeder immuun is voor rodehond (rubella).
 • Syfilis- en HIV-tests: Om infecties op te sporen die schadelijk kunnen zijn voor de baby.

Na de zwangerschap:

 • Schildklierfunctietests: Vooral als de moeder schildklierproblemen had tijdens de zwangerschap, omdat dit de gezondheid van de moeder en de baby kan beïnvloeden.
 • Controle op infecties: Herhaling van tests voor syfilis en HIV als de moeder eerder positief testte om ervoor te zorgen dat ze de juiste behandeling krijgt.
 • Antistoffen tegen Rh-factor: Als de moeder Rh-negatief is en de baby Rh-positief was, kan een controle worden uitgevoerd om te zien of ze antistoffen tegen de Rh-factor heeft ontwikkeld.

Deze tests zijn belangrijk om complicaties tijdens de zwangerschap en de gezondheid van zowel de moeder als de baby te bewaken. Ze stellen zorgverleners in staat om vroegtijdig in te grijpen als er problemen ontstaan en om de juiste zorg te bieden voor een gezonde zwangerschap en bevalling. De exacte tests en het tijdstip van uitvoering kunnen variëren afhankelijk van de medische geschiedenis en de specifieke omstandigheden van de zwangerschap. Het is belangrijk om met een zorgverlener te overleggen over welke tests voor jou relevant zijn.

Veel clienten van Bloedwaardentest zijn in het buitenland in behandeling en kunnen in Nederland, dicht bij huis het gewenste bloedonderzoek laten doen voor hun buitenlandse arts. Mail gerust jeverwijsbrief met bloedonderzoek van je buitenslandse arts, dan maken we een offerte.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box