Terug

 • TRT bloedwerk man

TRT bloedwerk man

  Om een goed beeld te krijgen van het herstel van de lichaamseigen aanmaak van hormonen na een kuur, is door Jack Berendsen van Iron Addicts het TRT pakket samengesteld.

  149,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  TRT bloedwerk man

  PCT test staat voor testosterone replacement therapy. 
  Waarden die hiervoor gecheckt worden zijn:
  • Testosteron
  • LH
  • FSH
  • SHBG
  • ALbumine
  • Vrij Testosteron
  • Oestradiol

  Mannen die hun eigen testosteronproductie weer opgang willen brengen, na het gebruiken van androgenen, kunnen dit bloedpanel afnemen. Let op dat je rekening houdt met de toegediende esters die gebruikt worden. Hieronder ziet u een gemiddelde aantal dagen dat het duurt voordat een bepaalde ester volledig uit uw lichaam is verwijderd. Hierna kun je dit bloedpanel afnemen.

  - Enathaat esthers: 60 dagen
  - Propionaat esthers: 23 dagen
  - Acetaat esthers: 15 dagen
  - Boldenone 83 dagen
  - Nandrolone enathaat 90 dagen

  Ook wordt er bij deze bloedpanel check een extra document geleverd waarin vermeld staat waar je ongeveer wilt zitten per hormoon in je referentie waarde. Zo kun je controleren of het  PCT protocol werkt.

  De meeste problemen wanneer je stopt met anabole steroïden hangen samen met een onvolledig herstel van de productie van testosteron in je lichaam. Je weet pas of je hersteld bent van een kuur, wanneer je testosteron op hetzelfde niveau is als voor je (eerste) kuur. Het duurt vier maanden tot wel een jaar voordat testosteron zich helemaal hersteld. In die periode is het zinvol in ieder geval één keer je testosteronspiegel te meten.

  Met alleen testosteron weet je niet zoveel. De referentiewaarden zijn geen indicatie voor wat gezond is voor jouw leeftijd. En wanneer je testosteron verlaagd is, weet je ook niet niet waardoor dat komt. Daarom is het belangrijk ook de stuur hormonen LH en FSH te meten. Zo weet je of een verlaagt testosteron gehalte komt door onvoldoende sturing vanuit de hypofyse of door onvoldoende gevoeligheid in de leydigcellen van je testikels.

  Door oestradiol te meten kun je beoordelen of dit je testosteron productie remt. Daarnaast heb je voldoende oestradiol nodig voor een gezond libido en beschermt oestradiol je tegen hart- en vaatziekten. Aangezien testosteron de grondstof is voor oestradiol hangen beide waarden met elkaar samen.

  Met SHBG en Albumine kun je vrij testosteron berekenen. Deze berekening is veel nauwkeuriger dan de vrije androgeen index. Een verlaagd testosteron kan door je lichaam gecompenseerd worden door SHBG te verlagen, waardoor vrij testosteron binnen het normale bereik valt. Dit weet je alleen door alle relevante waarden te meten. 

  Reviews

  Recent bekeken

   • TRT bloedwerk man

   TRT bloedwerk man

   € 149,-

   Om een goed beeld te krijgen van het herstel van de lichaamseigen aanmaak van hormonen na...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   TRT bloedwerk man

   TRT bloedwerk man

   € 149,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »