Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

  Met dit panel worden de volgende testen gemeten: Herpes Simplex Type 1 en 2, Haemophilus ducreyi, CMV, Lymphongranuloma venereum, Treponema Pallidum en VZV.

  TD Multiplex - PCR Panel Basics + 97,00Meer lezenDit panel meet de Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae, Trichomonas vaginalis, Mycoplasma genitalium, Herpes simplex type 1 en 2.Meer lezen

  TD Multiplex - PCR Panel Basics + 97,00Dit panel meet de Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae, Trichomonas vaginalis, Mycoplasma genitalium, Herpes simplex type 1 en 2.Sluiten

  STD Multiplex - PCR Panel Candida + 97,00Meer lezenDeze test meet verschillende soorten candida, zoals: albicans, dubliniensis, glabrata, krusei, lusitaniae, parapsilosis, tropicalis.Meer lezen

  STD Multiplex - PCR Panel Candida + 97,00Deze test meet verschillende soorten candida, zoals: albicans, dubliniensis, glabrata, krusei, lusitaniae, parapsilosis, tropicalis.Sluiten

  97,-

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

  Met dit panel worden de volgende soa's getest: 

  Herpes Simplex Typ 1: Herpes Simplex Virus Type 1 (HSV-1) veroorzaakt doorgaans koortslippen en koortsblaasjes rond de mond, maar het kan ook genitale herpes veroorzaken als het wordt overgedragen via orale seks.

  Herpes Simplex Typ 2: Herpes Simplex Virus Type 2 (HSV-2) veroorzaakt meestal genitale herpes. Het is een veelvoorkomende oorzaak van genitale zweren en blaren.

  Haemophilus ducreyi: Deze bacterie veroorzaakt de SOA genaamd chancroïd (chancroïdulcus). Het resulteert in pijnlijke genitale zweren.

  CMV: Dit staat voor Cytomegalovirus, en hoewel het meestal niet als een klassieke SOA wordt beschouwd, kan CMV worden overgedragen via seksueel contact. CMV-infectie kan variëren van mild tot ernstig en kan verschillende lichaamsdelen aantasten, waaronder de geslachtsorganen.

  Lymphogranuloma venereum: Lymphogranuloma venereum (LGV) is een SOA veroorzaakt door bepaalde stammen van de bacterie Chlamydia trachomatis. Het kan leiden tot ontsteking en zwelling van de lymfeklieren in de genitale regio.

  Treponema pallidum: Dit is de bacterie die syfilis veroorzaakt. Syfilis is een ernstige SOA die zich in verschillende stadia kan manifesteren en verschillende lichaamssystemen kan aantasten.

  VZV: Dit staat voor Varicella-Zoster Virus (VZV), dat verantwoordelijk is voor waterpokken (varicella) en gordelroos (herpes zoster). Hoewel het geen klassieke SOA is, kan waterpokken en gordelroos worden overgedragen door direct contact met de huiduitslag van een besmet persoon. Het wordt meestal niet beschouwd als een typische seksueel overdraagbare aandoening.

   

  Het is belangrijk om op te merken dat deze SOA's verschillende symptomen en complicaties kunnen veroorzaken, en vroege detectie en behandeling zijn essentieel om ernstige gevolgen te voorkomen. Veilig vrijen en regelmatige screening op SOA's kunnen helpen bij het voorkomen en tijdig identificeren van deze infecties.

   

  Monstername:

  a. Voor vrouwen: Scheid de schaamlippen voorzichtig en veeg met de swab over de geïnfecteerde of verdachte gebieden. Draai de swab rond en laat deze enkele seconden op de plaats rusten om voldoende monster te verzamelen.

  b. Voor mannen: Rol de voorhuid terug en veeg met de swab over de geïnfecteerde of verdachte gebieden. Draai de swab rond en laat deze enkele seconden op de plaats rusten om voldoende monster te verzamelen.

  Plaats de swab in de transportbuis: Plaats de gebruikte swab voorzichtig in de transportbuis die al het juiste medium bevat om het monster te conserveren. Zorg ervoor dat de swab volledig in de buis is geplaatst en sluit deze goed af. Verzend het monster naar het laboratorium volgens de instructies

   

  Een PCR (Polymerase Chain Reaction)test kan ook worden uitgevoerd op een urine monster. Het gebruik van urine als monster kan handig zijn, vooral als genitale herpes-symptomen op dat moment niet aanwezig zijn of moeilijk toegankelijk zijn voor een swab

  Monsterafname: Je moet je voorbereiden op het verzamelen van een schone urineprobe. De eerste ochtendurine wordt vaak aanbevolen omdat deze geconcentreerder is.

  Je moet zelf zorg dragen voor een  urineopvangcontainer of urinepotje om een monster op te vangen. De container moet schoon en steriel zijn.

  Je moet de container openen en urineren in de container zonder de binnenkant van de container of de buitenkant van de container aan te raken.

  Daarna vul je het verzendbuisje voor urine zoals in de bij geleverd instructies of het instructiefilmpje van Bloedwaardentest.

  Het is belangrijk om nauwkeurig te werken en de juiste procedures te volgen om de integriteit van het monster te behouden en de betrouwbaarheid van de PCR-testresultaten te waarborgen. Als u niet zeker bent van de procedure, raadpleeg dan een medisch professional van Bloedwaardentest.nl

  Het is belangrijk om op te merken dat deze SOA's verschillende symptomen en complicaties kunnen veroorzaken, en vroege detectie en behandeling zijn essentieel om ernstige gevolgen te voorkomen. Veilig vrijen en regelmatige screening op SOA's kunnen helpen bij het voorkomen en tijdig identificeren van deze infecties.

   

  Deze test heeft over het algemeen voorkeur voor een swab-afname.

  Lees meerLees minder

  Recent bekeken

   • STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

   STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

   € 97,-

   Met dit panel worden de volgende testen gemeten: Herpes Simplex Type 1 en 2, Haemophilus d...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

   STD Multiplex - PCR Panel Ulcer

   € 97,-