Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Phosphatidylserine IgG

Phosphatidylserine IgG

  Je arts kan de test phosphatidylserine-al. aanvragen bij het vermoeden van APS i.v.m. herhaalde miskramen of complicaties tijdens eerdere zwangerschappen.

  52,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Phosphatidylserine IgG

  Phosphatidylserin IgG antitstofffen is een laboratoriumtest die wordt gebruikt om antilichamen tegen fosfatidylserine te detecteren. Fosfatidylserine is een fosfolipide dat normaal gesproken aanwezig is in de celmembranen van cellen. Deze test is gerelateerd aan de diagnose van het antifosfolipidensyndroom (APS).

  Hier zijn enkele punten om op te merken:

  Monster: De test wordt uitgevoerd op 0,50 ml serum.
  Richtwaarden: Een normaal resultaat wordt meestal uitgedrukt als minder dan 15 U/ml.
  Klinische Indicatie: Deze test wordt uitgevoerd om het antifosfolipidensyndroom (APS) te onderzoeken. APS is een auto-immuunziekte die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van antifosfolipide-antilichamen in het bloed, die abnormale stolling kunnen veroorzaken en leiden tot trombose (bloedstolsels in bloedvaten).
  Beoordeling: Het meten van fosfatidylserine-antilichamen is een van de diagnostische markers voor APS. Andere tests zoals cardiolipine-antilichamen (IgG en IgM) en bèta-2-glycoproteïne-antilichamen (IgG en IgM) worden ook vaak gebruikt bij de diagnose van APS.
  Methode: De specifieke methode voor het testen van fosfatidylserine-antilichamen wordt niet vermeld in de informatie die je hebt verstrekt.

  APS is een auto-immuunziekte waarbij  abnormale bloedstolling en trombose (bloedstolsels in bloedvaten) kunnen voorkomen. Het wordt vaak in verband gebracht met herhaalde miskramen, onverklaarbare onvruchtbaarheid en complicaties tijdens de zwangerschap, zoals pre-eclampsie en vroeggeboorte.

   

  Reviews

  Recent bekeken

   • Phosphatidylserine IgG

   Phosphatidylserine IgG

   € 52,-

   Je arts kan de test phosphatidylserine-al. aanvragen bij het vermoeden van APS i.v.m. her...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Phosphatidylserine IgG

   Phosphatidylserine IgG

   € 52,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »