Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Off Cycle pakket 2
 • Off Cycle pakket 2

Off Cycle pakket 2

  Om een goed beeld te krijgen van het herstel van de lichaamseigen aanmaak van testosteron na een kuur, is door Instant Bodybuilding het volgende pakket samengesteld..

  149,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Off Cycle pakket 2

  Het Off Cycle pakket bestaat uit:
   
  • Testosteron
  • LH
  • FSH
  • SHBG
  • ALbumine
  • Vrij Testosteron
  • Oestradiol

  Problemen wanneer je stopt met anabole steroïden

  De meeste problemen wanneer je stopt met anabole steroïden hangen samen met een onvolledig herstel van de productie van testosteron in je lichaam. Je weet pas of je hersteld bent van een kuur, wanneer je testosteron op hetzelfde niveau is als voor je (eerste) kuur. Het duurt vier maanden tot wel een jaar voordat testosteron zich helemaal hersteld. In die periode is het zinvol in ieder geval één keer je testosteronspiegel te meten.

  Met alleen testosteron weet je niet zoveel. De referentiewaarden zijn geen indicatie voor wat gezond is voor jouw leeftijd. En wanneer je testosteron verlaagd is, weet je ook niet niet waardoor dat komt. Daarom is het belangrijk ook de stuur hormonen LH en FSH te meten. Zo weet je of een verlaagt testosteron gehalte komt door onvoldoende sturing vanuit de hypofyse of door onvoldoende gevoeligheid in de leydigcellen van je testikels.

  Door oestradiol te meten kun je beoordelen of dit je testosteron productie remt. Daarnaast heb je voldoende oestradiol nodig voor een gezond libido en beschermt oestradiol je tegen hart- en vaatziekten. Aangezien testosteron de grondstof is voor oestradiol hangen beide waarden met elkaar samen.

  Met SHBG en Albumine kun je vrij testosteron berekenen. Deze berekening is veel nauwkeuriger dan de vrije androgeen index. Een verlaagd testosteron kan door je lichaam gecompenseerd worden door SHBG te verlagen, waardoor vrij testosteron binnen het normale bereik valt. Dit weet je alleen door alle relevante waarden te meten. 

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Off Cycle pakket 2

   Off Cycle pakket 2

   € 149,-

   Om een goed beeld te krijgen van het herstel van de lichaamseigen aanmaak van testosteron ...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Off Cycle pakket 2

   Off Cycle pakket 2

   € 149,-