Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  Interleukine-6

   Interleukine-6

   97,-

   Aan verlanglijst toevoegen

   • Geen verwijzing nodig van je huisarts
   • Stel zelf je onderzoek samen
   • Prikpunten in heel Nederland

   1853 beoordelingen

   Placeholder8,9/10
   10/10

   Monique

   Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

   10/10

   Denise

   Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

   Productomschrijving

   Interleukine-6

   Interleukine-6 uit serum kan alleen op het lab in monchengladbach afgenomen worden.

   Interleukine-6 (IL-6) is een belangrijke pleiotropische, inflammatoire cytokine, die verschillende celtypes kan beïnvloeden door te binden aan membraangebonden of oplosbare IL-6 receptoren. Van IL-6 plasmawaarden is aangetoond dat ze toekomstige cardiovasculaire (CV) events, onafhankelijk van traditionele risicofactoren, voorspellen. Tot nu toe heeft nog geen enkele klinische uitkomstsstudie een relatie tussen IL-6 reductie en reductie in CV events aangetoond . Canakinumab is een humaan therapeutisch monoklonaal antilichaam dat aangrijpt op IL-1β. IL-1 induceert IL-6 in sterke mate. In de Canakinumab Anti-Inflammatory Thrombosis Outcomes Study (CANTOS), verlaagde canakinumab significant groot nadelige CV events (MACE) aantallen in vergelijking met placebo, zonder lipidenwaarden substantieel te beïnvloeden. De CV voordelen van canakinumab waren het grootst in patiënten met de grootste daling van C-reactieve proteïne (hsCRP). Er is gesuggereerd dat IL-6 remming betrokken is bij de reductie in atherotrombotische events met canakinumab.

    

   Reviews

   Recent bekeken

    • Interleukine-6

    Interleukine-6

    € 97,-

    Interleukine-6

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Interleukine-6

    € 97,-

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »