Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

DNA-testen: DNA-expert, Igene en specialist. (10)

Bloedwaardentest biedt de beste en meest privacy betrouwbare DNA testen van IGene , DNA-Expert uit speeksel en testen van specialisten uit bloed.Lees meer

Filters

DNA-testen: DNA-expert, Igene en specialist.

Breng volgens de laatste technieken jouw genetische aanleg in kaart. Blijvend gewicht verliezen met behulp van een gedetailleerde DNA-analyse aan de hand van een DNA-test? Test je Weight Sensor door middel van wat wangslijm. Waar ligt jouw sport talent? Bepaalde genetische variaties hebben een aanzienlijke invloed op de kracht en het uithoudingsvermogen van je spiercellen. Of wil je weten wat je wel of niet zou moeten eten volgens jouw DNA profiel? Wij kunnen deze informatie en nog veel meer uitlezen aan de hand van jouw DNA.

DNA testen uitslagen

Streef jij naar de beste versie van jezelf? Onze DNA testen kunnen jou hierbij helpen. De uitgebreide rapportage van de uitslagen krijg je via de mail, app, of in boekvorm. Bij de Igene testen wordt gerapporteerd via een speciale app die steeds geupdate wordt bij nieuwe inzichten. Het is bij de iGene-test ook mogelijk om de ruwe dataset in excel formaat te downloaden.

Verbeter je leefstijl en/of je sportprestaties met behulp van een van onze DNA-testen. Waar liggen je sterke en zwakke punten? En hoe kun je hier het beste op inspelen? Je ontdekt het allemaal in jouw DNA.
Voel je je een beetje overweldigt door al die informatie? Plan dan een consult met een van onze experts. Zij staan je graag met uitleg en advies te woord.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »