Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

DNA-testen: DNA-expert, Igene en specialist. (9)

Bloedwaardentest biedt de beste en meest privacy betrouwbare DNA testen van IGene , DNA-Expert uit speeksel en testen van specialisten uit bloed.

Filters

  • iGene DNA-test Health

  iGene DNA-test Health

  iGene HEALTH is de meest complete DNA-speekseltest. Het geeft informatie over alle beschikbare onderwerpen van de iGene DNA-test.

  -15% Sale

  289,- € 246,-

  289,- € 246,-

  • HIV-1-RNA (PCR) + HIV-2-RNA (PCR)

  HIV-1-RNA (PCR) + HIV-2-RNA (PCR)

  Hiv-RNA is gemiddeld 9 tot 11 dagen na de infectie in het bloed detecteerbaar door PCR testen omdat niet antistoffen maar het virus wordt getest.

  € 478,-

  € 478,-

  • HIV-2-RNA (PCR)

  HIV-2-RNA (PCR)

  Deze DNA HIV type 2 PCR test is 72 uur na besmetting 9999 % betrouwbaar. De uitslag duurt 10 tot 14 werkdagen na ontvangt op het lab.

  € 249,-

  € 249,-

  • HLA-B27

  HLA-B27

  HLA-B27 dragers hebben in 90 tot 91% van de gevallen risico op het krijgen van de ziekte van Bechterew. Doe de test!

  € 167,-

  € 167,-

  • iGene DNA-test Farmaco (inclusief MTHFR)

  iGene DNA-test Farmaco (inclusief MTHFR)

  Deze DNA speeksel analyse bied je inzicht in jouw genetische aanleg voor medicijnen ook wel farmacogenetica, ofwel medicijngevoeligheid genoemd.

  -10% Sale

  229,- € 206,-

  229,- € 206,-

  • MTHFR gen mutatie C677T

  MTHFR gen mutatie C677T

  Bij een afwijking van het MTHFR-gen kan er geen of verminderd foliumzuur gevormd worden. 5-MTHF de bio-actieve vorm van foliumzuur is nodig. Lees meer ...

  € 295,-

  € 295,-

  • MTHFR genetisch onderzoek

  MTHFR genetisch onderzoek

  Bij een afwijking van het MTHFR-gen kan er geen of verminderd foliumzuur gevormd worden. 5-MTHF de bio-actieve vorm van foliumzuur is nodig.

  € 478,-

  € 478,-

  • iGene DNA-test Basic

  iGene DNA-test Basic

  iGene Basic laat zien welke genetische aanleg je hebt en laat ook zien welke enzymen hier verantwoordelijk voor zijn. Interessante weetjes over jezelf, in de categorie; "leuk of handig om te weten"

  -9% Sale

  139,- € 126,-

  139,- € 126,-

  • iGene DNA-test Health Zonder aandoeningen

  iGene DNA-test Health Zonder aandoeningen

  Als je je aandoeningen (nog) niet vrij wilt hebben in je app, ontvang je toch alle adviezen gebaseerd op je persoonlijke risico's. Zo hanteer je toch een gezonde lijfstijl om ziekte op lange termijn te voorkomen, zonder dat je in de stress hoeft te raken

  -15% Sale

  289,- € 246,-

  289,- € 246,-

DNA-testen: DNA-expert, Igene en specialist.

Breng volgens de laatste technieken jouw genetische aanleg in kaart. Blijvend gewicht verliezen met behulp van een gedetailleerde DNA-analyse aan de hand van een DNA-test? Test je Weight Sensor door middel van wat wangslijm. Waar ligt jouw sport talent? Bepaalde genetische variaties hebben een aanzienlijke invloed op de kracht en het uithoudingsvermogen van je spiercellen. Of wil je weten wat je wel of niet zou moeten eten volgens jouw DNA profiel? Wij kunnen deze informatie en nog veel meer uitlezen aan de hand van jouw DNA.

DNA testen uitslagen

Streef jij naar de beste versie van jezelf? Onze DNA testen kunnen jou hierbij helpen. De uitgebreide rapportage van de uitslagen krijg je via de mail, app, of in boekvorm. Bij de Igene testen wordt gerapporteerd via een speciale app die steeds geupdate wordt bij nieuwe inzichten. Het is bij de iGene-test ook mogelijk om de ruwe dataset in excel formaat te downloaden.

Verbeter je leefstijl en/of je sportprestaties met behulp van een van onze DNA-testen. Waar liggen je sterke en zwakke punten? En hoe kun je hier het beste op inspelen? Je ontdekt het allemaal in jouw DNA.
Voel je je een beetje overweldigt door al die informatie? Plan dan een consult met een van onze experts. Zij staan je graag met uitleg en advies te woord.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box