Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • CBR Lisdexamfetamine in urine (dexamfetamine)
 • CBR Lisdexamfetamine in urine (dexamfetamine)

CBR Lisdexamfetamine in urine (dexamfetamine)

  Lisdexamfetamine in urinetest. Deze test wordt door psychiaters aangevraagd om het rijbewijs terug te krijgen voor de CBR keuring, maar je kunt hem ook zelf doen om iemand te controleren of om zelf te testen wat de uitslag zou zijn.

  99,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  CBR Lisdexamfetamine in urine (dexamfetamine)

  Drugstest Lisdexamfetamine in urinetest.  (immunologisch) (GC-MS kwalitatief) urine (code AMPMTX + creatine 

  De volgende stoffen worden getest:                     

  • ketamine in urine
  • creatinine

  Op de vraag of een aangeboden monster urine, verdunde urine of geen urine is, dient creatinine meebepaald te worden.


  Als je deze test bestelt geef je automatisch akkoord voor bijbetaling van 97 euro, indien een conformatietest gedaan moeten worden bij een positieve uitslag.

  Lisdexamfetamine, een medicijn dat vaak wordt voorgeschreven voor aandoeningen zoals ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) en soms voor eetstoornissen, is een prodrug van dextroamfetamine. Het wordt in het lichaam omgezet in dextroamfetamine nadat het is ingenomen. Als lisdexamfetamine in de urine wordt getest, wordt er eigenlijk gezocht naar de aanwezigheid van dextroamfetamine, aangezien lisdexamfetamine zelf snel wordt gemetaboliseerd.

  Het testen van lisdexamfetamine in urine heeft meerdere doelen:

  1. Therapeutische Monitoring: Het controleren van de medicatiespiegels bij patiënten die lisdexamfetamine gebruiken, om er zeker van te zijn dat de dosering correct is en effectief werkt.

  2. Naleving van het Voorschrift: Het verifiëren of een patiënt het medicijn zoals voorgeschreven inneemt. Dit is belangrijk bij medicijnen zoals lisdexamfetamine, omdat ze een potentieel voor misbruik hebben.

  3. Opsporen van Misbruik: Vanwege het potentieel voor misbruik en afhankelijkheid, kan de test worden gebruikt om ongeoorloofd gebruik of misbruik van het medicijn op te sporen.

  4. Arbeids- of Sporttesten: In sommige werkomgevingen of sporten kunnen tests worden uitgevoerd om het gebruik van prestatieverhogende of verboden stoffen te controleren.

  Het is belangrijk om te weten dat, terwijl lisdexamfetamine een legitiem medisch doel heeft, het ook op de lijst van gecontroleerde stoffen staat in veel landen vanwege het potentieel voor misbruik. Daarom kan het testen ervan in verschillende contexten worden uitgevoerd, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorschriften.

   

   

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Lisdexamfetamine in urine

   Lisdexamfetamine in urine

   € 99,-

   Lisdexamfetamine in urinetest. Deze test wordt door psychiaters aangevraagd om het rijbewi...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   CBR Lisdexamfetamine in urine (dexamfetamine)

   CBR Lisdexamfetamine in urine (dexamfetamine)

   € 99,-