Terug

 • Interpretatie bloeduitslagen bij anabolengebruik/bodybuilders.

Interpretatie bloeduitslagen bij anabolengebruik/bodybuilders.

  Bloedonderzoek tijdens anabolengebruik is een waardevol instrument om je gezondheid te controleren en mogelijke schade van de middelen op je gezondheid op te sporen.

  € 34,5029,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1265 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  James

  Goede klantenservice!

  10/10

  Dex Hermans

  Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

  Productomschrijving

  Interpretatie bloeduitslagen bij anabolengebruik/bodybuilders.

  e-mail Consult voor krachtsporters van Diederik Smit, internist-endocrinoloog

  Veel bodybuilders in Nederland gebruiken anabole steroïden of overwegen om dit te doen. Het gebruiken van anabole steroïden is een risico voor de gezondheid. Het voornaamste probleem is dat er op de korte termijn relatief weinig bijwerkingen zijn maar op de lange termijn wel serieuze gezondheidsproblemen kunnen ontstaan.

  Bloedonderzoek is een manier om een inzicht te krijgen in de schadelijkheid van deze middelen op het lichaam. De huisarts en/of internist vragen dit onderzoek meestal niet voor je aan, ook niet als je er om vraagt. Om (begrijpelijke) ethische redenen maar veelal ook door een gebrek aan kennis. Ook is er vaak het argument dat dit onderzoek niet door de zorgverzekering gedekt zou moeten worden. Desalniettemin is bloedonderzoek wel een belangrijk instrument dat je nodig hebt om anabole steroïden zo verantwoord mogelijk te kunnen gebruiken. Het kan je tijdens een kuur laten zien of de organen last hebben van de hoge dosering androgenen. Na een kuur laat het zien of je weer hersteld bent en, zo ja, of dit herstel volledig is. Voor mannen die testosteron replacement therapy {TRT} gebruiken is bloedonderzoek een goede manier om de veiligheid van de TRT in kaart te brengen en om zo nodig aanpassingen in het schema te maken.

  Ik ben Diederik Smit, internist-endocrinoloog en via de Android Health Clinic zet ik me in voor meer verstandig en verantwoord anabolengebruik in Nederland. De afgelopen 10 jaar ben ik intensief bezig geweest met wetenschappelijk onderzoek naar gezondheid en anabole steroïden. Ik heb hierin een promotietraject (PhD) afgerond. Daarnaast zie ik in mijn poliklinisch werk al jaren veel mannen die anabole steroïden gebruiken. Zodoende ben ik in Nederland één van de weinige artsen met veel ervaring op dit gebied. Ik geef vaak informatie en praktisch advies, en schrijf behandelingen voor bij bijwerkingen of gezondheidsklachten door anabolengebruik. Op mijn anabolenspreekuur kom ik patiënten tegen die in het verleden anabole steroïden hebben gebruikt en nu klachten hebben. Vaak waren zij slecht op de hoogte van de risico’s en deden zij zelden bloedonderzoek om hun gezondheid te monitoren. Dit is zonde en moet in de huidige generatie gebruikers beter kunnen.

  Indien je hulp wilt bij het interpreteren van jouw bloeduitslagen, kun je ze naar mij laten doorsturen. Ik kijk ernaar in de context van je (huidige) gebruik en kan je meer vertellen over de risico’s op de gezondheid en waar mogelijk tips geven als het gaat om verdere controles en/of behandelingen.

  Let op: geef toestemming voor het delen van resultaten

  Wil je bij "opmerkingen" tijdens de bestelling vermelden dat je akkoord gaat dat wij jouw uitslag delen met Dr. Smit (internist)? Dan kan hij zich voorbereiden voordat hij je een email stuurt met een interpretatie van de uitslagen.

  Reviews

  Recent bekeken

   • Consult krachtsporters door internist

   Consult krachtsporters door internist

   € 34,50 € 29,95

   Bloedonderzoek tijdens anabolengebruik is een waardevol instrument om je gezondheid te con...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Interpretatie bloeduitslagen bij anabolengebruik/bodybuilders.

   Interpretatie bloeduitslagen bij anabolengebruik/bodybuilders.

   € 34,50 € 29,95

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »