Terug

 • Geen verwijzing nodig van je huisarts
 • Stel zelf je onderzoek samen
 • Prikpunten in heel Nederland

Darm onderzoek

 • 13 / 09 / 2021 0
Darm onderzoek

Wil je weten hoe jouw lijf er aan toe is? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren.

Wil je weten hoe jouw lijf er aan toe is? Wil jij weten waar jouw symptomen vandaan komen? Laat dan je ontlasting analyseren. Van algemene gezondheidsscreenings, kankeronderzoeken en SOA zelftests tot salmonella tests. Laat je darm testen op verschillende Infecties, ziekten, bacteriën, virussen, parasieten, gisten en schimmels.

Onze ontlastingtests doe je eenvoudig zelf thuis, in alle rust. Alle benodigdheden worden naar je huis geleverd. Je doet de afname en stuurt de test in de speciale envelop gratis rechtstreeks naar een gecertificeerd laboratorium. Binnen enkele dagen is je uitslag bekend in het uitslagenportaal.

Infecties en ziekten testen vanuit huis

Wij begrijpen dat er sommige tests zijn die je liever in je eentje in een rustige omgeving doet. De volgende ontlastingtests zijn allemaal geschikt om thuis af te nemen.

Er zijn verschillende soorten infecties die in ons laboratorium kunnen worden onderzocht. Zo kun je bij ons een algemenebacteriekweek laten doen om bacteriën in ontlasting te onderzoeken.

Maar ook een Ontstekingsscreening is bij ons mogelijk Hierbij wordt de aanwezigheid bepaald van de volgende parameters;

 • calprotectine
 • lactoferrine
 • hemoglobine
 • transferrine

De SOA Ontlastingstesten van Soapoli-online voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Chlamydia en Gonorroe testen kun je zelf thuis afnemen en worden anoniem onderzocht in ons laboratorium.

Verder kunnen we ook Zonuline in je ontlasting testen. Zonuline is een eiwit dat actief is in de darmen. Te veel zonuline  is een indicator voor het Leaky Gut Syndroom.

Ook een ontlastingtest bij diarree, enteritis, enterocolitis en diarree van onbekende oorsprong kan informatie bieden. We testen dan op de salmonellabacterie.

Wil je weten of je parasieten in je darmen hebt? In ons Gastropanel parasieten uit ontlasting onderzoek testen we op vier verschillende parasieten.

Maagpijn? Van 10 mensen met maagklachten hebben 3 mensen last van de Helicobacter pylori. Daarom hebben wij gemakkelijke ontlastingstests voor thuis. Zo hoef jij je huis niet uit en hebt toch snel uitslag.

Tenslotte kun je ook een screening op darmkanker doen met behulp van onze thuistests.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »