Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • CBR Barburaat uit urine

CBR Barburaat uit urine

  Barburaat in urinetest. Deze test wordt door psychiaters aangevraagd om het rijbewijs terug te krijgen voor de CBR keuring.

  59,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  CBR Barburaat uit urine

  Drugstest Barburaat in urinetest.  (immunologisch) (GC-MS kwalitatief) 2 buisjes urine (code 66S113 BARBE  + creatine + 1 jaar bewaren.

  Bij het terugkrijgen van het rijbewijs beslist de psychiater op welke drugs getest moeten worden voor de keuring van de gezondheidsverklaring.

  De volgende stoffen worden getest:                     

  • Barburaat in urine
  • creatinine

  Op de vraag of een aangeboden monster urine, verdunde urine of geen urine is, dient creatinine meebepaald te worden.


  Als je deze test bestelt geef je automatisch akkoord voor bijbetaling van 97 euro, indien een conformatietest gedaan moeten worden bij een positieve uitslag.

  Barbituraten kunnen worden gedetecteerd in urineonderzoek als onderdeel van een drugscontrole of als onderdeel van een medisch onderzoek.

  Als de immunoassay-test een positief resultaat oplevert, kan zal een confirmatietest worden uitgevoerd, de kosten hiervoor bedragen 97  euro, om de aanwezigheid en hoeveelheid van barbituraten nauwkeuriger te bepalen.

  barbituraten blijven slechts gedurende een beperkte tijd in de urine aanwezig afhankelijk van het type barbituraat en de hoeveelheid die is ingenome. de exacte tijd varieert afhankelijk van de persoon en andere factoren.

  Barbituraten zijn een klasse van geneesmiddelen die worden gebruikt als sedativa, hypnotica en anesthetica. Ze werken door het vertragen van de activiteit van het centrale zenuwstelsel en worden gebruikt om slaapstoornissen, angst en epilepsie te behandelen. Barbituraten hebben ook een potentieel voor misbruik en kunnen verslavend zijn.

  Voorbeelden van barbituraten zijn fenobarbital, amobarbital, butalbital, pentobarbital en secobarbital. Deze medicijnen worden vaak voorgeschreven in lage doses voor de behandeling van slapeloosheid, angst en epilepsie. In hogere doses kunnen ze een verdovend effect hebben en een gevoel van euforie veroorzaken, waardoor ze vatbaar zijn voor misbruik.

  Barbituraten kunnen ook bijwerkingen hebben, waaronder slaperigheid, duizeligheid, verwardheid, verminderde coördinatie en ademhalingsdepressie. Het is belangrijk om barbituraten alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts en ze niet te combineren met andere drugs of alcohol, omdat dit de bijwerkingen kan verergeren en levensbedreigende complicaties kan veroorzaken.

  Op de geselecteerde CBR afname locatie bij jou in de buurt ontvang je een potje dat je ter plekke moet vullen.

   

   

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Barburaat uit Urine

   Barburaat uit Urine

   € 59,-

   Barburaat in urinetest. Deze test wordt door psychiaters aangevraagd om het rijbewijs te...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   CBR Barburaat uit urine

   CBR Barburaat uit urine

   € 59,-

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »