Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Allergietest op rundervlees
 • Allergietest op rundervlees

Allergietest op rundervlees

  De test voor Galactose-alfa-1,3-galactose uit runderthyreoglobuline is een bloedtest die wordt gebruikt om antilichamen tegen het specifieke allergene eiwit

  39,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Allergietest op rundervlees

  Vleesallergie - Galactose-alfa-1,3-galactose uit runderthyreoglobuline (o215) uit serum

  De RAST-bloedtest (Radioallergosorbent-test) voor antilichamen tegen Galactose-alfa-1,3-galactose, die afkomstig is uit runderthyreoglobuline, wordt gebruikt om de aanwezigheid  van antilichamen tegen deze specifieke stof in het bloed van een persoon te meten. Deze test wordt vaak uitgevoerd om het alpha-gal-syndroom te diagnosticeren.

  Het alpha-gal-syndroom is een allergische aandoening waarbij mensen een allergische reactie ontwikkelen na het eten van rood vlees (zoals rundvlees, lamsvlees en varkensvlees) en producten die deze vleessoorten bevatten. Deze reactie kan variëren van milde tot ernstige symptomen, waaronder huiduitslag, jeuk, buikpijn, misselijkheid, braken en in sommige gevallen zelfs anafylaxie, een ernstige allergische reactie die levensbedreigend kan zijn.

  De RAST-bloedtest meet de hoeveelheid IgE-antilichamen in het bloed die specifiek gericht zijn tegen het alpha-gal-antigeen dat afkomstig is van runderthyreoglobuline. Als de niveaus van antilichamen tegen alpha-gal verhoogd zijn in het bloed van een persoon, duidt dit op een allergie voor alpha-gal, wat het alpha-gal-syndroom suggereert.

  Deze test is belangrijk omdat het kan helpen bij de diagnose van het alpha-gal-syndroom en het vaststellen van de oorzaak van allergische reacties na het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Als de test positief is, kan de persoon worden geadviseerd om rood vlees en producten die alpha-gal bevatten te vermijden om verdere allergische reacties te voorkomen. Het is essentieel om de resultaten van deze test te bespreken met een allergoloog of een medische professional om een nauwkeurige diagnose te stellen en een geschikt behandelings- en vermijdingsplan op te stellen.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Allergietest op rundervlees

   Allergietest op rundervlees

   € 39,-