Wat mag ik eten Allergie IgE Middel 40
De Voedingsscreening IgE Middel is een specifiek bloedonderzoek dat inzicht geeft in mogelijke allergische reacties op veelvoorkomende voedingsmiddelen. Deze test is met name geschikt wanneer uit een eerdere IgE-bepaling is gebleken dat u mogelijk allergisch reageert, maar nog niet duidelijk is voor welke voedingsmiddelen.
De test analyseert 40 verschillende voedingsmiddelen op een mogelijke IgE-gemedieerde reactie. Dit betekent dat er wordt gekeken naar een directe allergische reactie die via het immuunsysteem verloopt. Een positieve uitslag kan bijvoorbeeld wijzen op klachten als jeuk, huiduitslag, zwelling, benauwdheid of andere allergie-gerelateerde symptomen na het eten van bepaalde producten.
Deze test screent op de volgende 40 voedingsmiddelen:
- Aardappel
- Aardbei
- Amandel
- Ananas
- Appel
- Avocado
- Banaan
- Boekweit
- Caseïne
- Citroen
- Erwt
- Garnaal
- Gerst
- Grapefruit
- Sperzieboon
- Hazelnoot
- Ei
- Kabeljauw
- Kiwi
- Makreel
- Melk (gekookt)
- Mossel
- Paprika
- Paranoten
- Passievrucht
- Perzik
- Pinda
- Rijst
- Roggemeel
- Rundvlees
- Selderij
- Sinaasappel
- Sojaboon
- Tarwemeel
- Tomaat
- Ui
- Varkensvlees
- Walnoot
- Wortel
- Zalm
Deze test is een complementaire gezondheidscheck. De uitkomsten van deze IgE-voedingsscreening worden niet altijd (h)erkend door huisartsen of reguliere zorgverleners. Voor uitleg over de resultaten of begeleiding bij het aanpassen van uw voedingspatroon kunt u terecht bij de gespecialiseerde therapeuten van Bloedwaardentest.
Hebt u vragen over uw uitslag of wilt u advies op maat? Onze experts staan voor u klaar.
