Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  lactoferrine RP

   Ontlastingtest of er in de darmen schadelijke stoffen voorkomen vanwege darmbacteri en eumln: haemolysine en urease gelatinase katalase en coagulase.

   39,-

   Aan verlanglijst toevoegen

   • Geen verwijzing nodig van je huisarts
   • Stel zelf je onderzoek samen
   • Prikpunten in heel Nederland

   1853 beoordelingen

   Placeholder8,9/10
   10/10

   Monique

   Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

   10/10

   Denise

   Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

   Productomschrijving

   lactoferrine RP

   RP ontlastingtest Lactoferrine.

   Dit is een multifunctioneel eiwit en een essentieel onderdeel van het aangeboren immuunsysteem. Het komt voor in koemelk en humane moedermelk. Lactoferrine is een ijzerbindend glycoproteïne met antibacteriële, antioxidatieve, antiparasitaire, antivirale en anticarcinogene werking. Het remt pathogenen en activeert andere enzymen om de restanten van pathogenen op te ruimen.
   De meting van lactoferrine in feces maakt afweerzwaktes inzichtelijk en geeft een duidelijke indicatie voor een te starten therapie bij ontstekingen en immuundeficiënties.

   Lactoferrine is een eiwit dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam en dat een belangrijke rol speelt bij de afweer tegen infecties. Een verhoogde concentratie lactoferrine in de ontlasting kan duiden op een ontsteking van het darmkanaal.

   Een fecale lactoferrine-test wordt daarom vaak gebruikt om ontstekingsziekten van de darm, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, te diagnosticeren en te monitoren. Deze aandoeningen worden gekenmerkt door ontsteking van de darmwand en kunnen leiden tot symptomen zoals buikpijn, diarree, bloederige ontlasting en gewichtsverlies.

   Een lactoferrine-test kan ook worden gebruikt om de effectiviteit van de behandeling van deze aandoeningen te monitoren. Als de concentratie lactoferrine in de ontlasting afneemt na een behandeling, kan dit een indicatie zijn dat de ontsteking afneemt en dat de behandeling effectief is.

   Referentiewaarde

   Deze parameter is een kwalitatieve bepaling (negatief = 0 / positief = 1)

   Lees meerLees minder

   Reviews

   Recent bekeken

    • Lactoferrne RP

    Lactoferrne RP

    € 39,-

    Ontlastingtest of er in de darmen schadelijke stoffen voorkomen vanwege darmbacteri en eum...

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    lactoferrine RP

    € 39,-