Terug

  lactoferrine RP

   39,-

   Aan verlanglijst toevoegen

   • Geen verwijzing nodig van je huisarts
   • Stel zelf je onderzoek samen
   • Prikpunten in heel Nederland

   1265 beoordelingen

   Placeholder8,9/10
   10/10

   James

   Goede klantenservice!

   10/10

   Dex Hermans

   Ik ben erg tevreden over het bedrijf en laad regelmatig mijn bloed onderzoeken. Het enige jammer vind ik dat je geen bevestiging krijgt wanneer het bloed is aangekomen. Dat zou wel een meerwaarde…

   Productomschrijving

   lactoferrine RP

   RP ontlastingtest Lactoferrine.

   Dit is een multifunctioneel eiwit en een essentieel onderdeel van het aangeboren immuunsysteem. Het komt voor in koemelk en humane moedermelk. Lactoferrine is een ijzerbindend glycoproteïne met antibacteriële, antioxidatieve, antiparasitaire, antivirale en anticarcinogene werking. Het remt pathogenen en activeert andere enzymen om de restanten van pathogenen op te ruimen.
   De meting van lactoferrine in feces maakt afweerzwaktes inzichtelijk en geeft een duidelijke indicatie voor een te starten therapie bij ontstekingen en immuundeficiënties.

   Lactoferrine is een eiwit dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam en dat een belangrijke rol speelt bij de afweer tegen infecties. Een verhoogde concentratie lactoferrine in de ontlasting kan duiden op een ontsteking van het darmkanaal.

   Een fecale lactoferrine-test wordt daarom vaak gebruikt om ontstekingsziekten van de darm, zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, te diagnosticeren en te monitoren. Deze aandoeningen worden gekenmerkt door ontsteking van de darmwand en kunnen leiden tot symptomen zoals buikpijn, diarree, bloederige ontlasting en gewichtsverlies.

   Een lactoferrine-test kan ook worden gebruikt om de effectiviteit van de behandeling van deze aandoeningen te monitoren. Als de concentratie lactoferrine in de ontlasting afneemt na een behandeling, kan dit een indicatie zijn dat de ontsteking afneemt en dat de behandeling effectief is.

   Referentiewaarde

   Deze parameter is een kwalitatieve bepaling (negatief = 0 / positief = 1)

   Reviews

   Recent bekeken

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    lactoferrine RP

    € 39,-

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »