Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik
 • Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik
 • Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik
 • Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik

Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik

  Heeft u een te traag of te snel werkende schildklier bent u steeds moe of lukt het maar niet om af te vallen? Test je schildklier bloedwaarden.

  Reverse T3 + 79,00Meer lezenJe lichaam maakt rT3 om van het overschot aan T4 af te komen. Als elders in het lichaam meer energie wordt gevraagd gaat de productie rT3 omhoog.Meer lezen

  Reverse T3 + 79,00Je lichaam maakt rT3 om van het overschot aan T4 af te komen. Als elders in het lichaam meer energie wordt gevraagd gaat de productie rT3 omhoog.Sluiten

  Ziekte van Hashimoto + 97,00Meer lezenBloedonderzoek dat antistoffen bij de ziekte van Hashimoto meet. Hierbij wordt anti-TPO en Anti-TG getest om een autoimmuunziekte tegen de schildklier op te sporen, veroorzaakt door een foute werking van het afweersysteem.Meer lezen

  Ziekte van Hashimoto + 97,00Bloedonderzoek dat antistoffen bij de ziekte van Hashimoto meet. Hierbij wordt anti-TPO en Anti-TG getest om een autoimmuunziekte tegen de schildklier op te sporen, veroorzaakt door een foute werking van het afweersysteem.Sluiten

  € 65,-59,-

  Toevoegen aan winkelwagen Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik

  TSH, Vrij T4 en FT3 (vrij T3) worden bij deze test gemeten (ookal is uw TSH goed).

  Je bent moe... het liefst zou je in bed liggen en slapen. Je lijf voelt stijf en stram en bewegen doet zeer. Je stemming is gedeprimeerd of wisselt snel. je voelt je opgejaagd en slaapt slecht.   De meeste afwijkingen van de schildklier hebben tot gevolg dat er te weinig of juist te veel schildklierhormoon gemaakt wordt. Dat leidt tot vele lichamelijke symptomen. Bij een overactieve schildklier zijn dat o.a.: een snelle hartslag, gewichtsverlies, nervositeit, trillende handen, geïrriteerde ogen, slaapproblemen en een gejaagd gevoel. Bij vrouwen kan er ook een onregelmatige menstruatiecyclus ontstaan. Bij een tekort aan schildklierhormonen heeft de patiënt last van gewichtstoename, droge huid, obstipatie, het snel koud hebben, vermoeidheid en bij vrouwen zware menstruatiebloedingen.

  TSH 

  wordt gemaakt in de hypofyse, een belangrijke hormoonproducerende klier in de hersenen. TSH zorgt ervoor dat steeds de juiste hoeveelheid schildklierhormoon (T4 en T3) wordt aangemaakt. Schildklierhormoon regelt het gebruik van energie in het lichaam het heeft een soort thermostaatfunctie.

  Vrij T4

  (FT4, free T4, vrij T4, vrij thyroxine) is een schildklierhormoon. Dit hormoon zorgt ervoor dat allerlei processen in het lichaam snel genoeg verlopen. Een te lage waarde duidt op een te traag werkende schildklier. Een te hoog FT4 duidt op een te snel werkende schildklier.

  FT3 

  Is het hormoon dat ontstaat uit T4 en dat het uiteindelijke effect van schildklierhormoon veroorzaakt. Eigenlijk is FT3 dus belangrijker dan T4, maar we meten T4 om de veranderingen in het functioneren van de schildklier te onderzoeken.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • TSH, Vrij T4 en FT3 - Vingerprik

   TSH, Vrij T4 en FT3 - Vingerprik

   € 65,- € 59,-

   Heeft u een te traag of te snel werkende schildklier bent u steeds moe of lukt het maar ni...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik

   Schildklier ( TSH, Vrij T4 en FT3) - Vingerprik

   € 65,- € 59,-