Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Telefonisch consult door arts (internist)

Telefonisch consult door arts (internist)

  Mocht u na de ontvangt van de rapportage met uw uitslagen nog behoefte hebben aan een overleg met een arts dan kunt u dit consult bestellen.

  34,50

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Telefonisch consult door arts (internist)

  Mocht je na het ontvangst van de rapportage behoefte hebben aan een overleg met een arts, dan kun je dit consult bestellen.

  Let op:

  Bij het bestellen van een consult ga je akkoord gaat dat wij de uitslag delen met de consultant. Dit zodat hij/zij zich kan voorbereiden op het gesprek.

  Dr. Theo Erwteman studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij volgde zijn opleiding tot internist in achtereenvolgens het Brookdale Medical Center in Brooklyn, New York en het Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam. Hij promoveerde in 1982. In 1990 behoorde hij tot de oprichters van het Medisch Centrum Jan van Goyen in de nieuwe vorm.

  Dr. Erwteman: "Ik geef u nadere uitleg over de betekenis van eventuele afwijkende waarden - of eventueel over de betekenis van "normale" waarden. De uitleg kan plaatsvinden per skype/facetime (het is altijd prettig om een gezicht erbij te hebben). In voorkomende gevallen kan ik de cliënt ook op het spreekuur zien. In alle gevallen zal ik er de nadruk op leggen dat het hier gaat om een beperkte interpretatie van een (naar zijn aard) beperkt onderzoek.

  Als je dit consult bestelt wordt je binnen enkele dagen door dokter Erwteman gebeld. Mocht hij je niet kunnen bereiken dan spreekt hij een boodschap in wanneer hij weer gaat bellen. Mocht je moeilijk bereikbaar zijn is er ook een optie om hem te bellen.
   
  Indien noodzakelijk en door jou gewenst, kan hij ook een intercollegiaal overleg met je huisarts voeren.

  Het consult duurt ongeveer 10 minuten, als je langer wilt overleggen, kun je een dubbel consult aanvragen, door 2 consulten te bestellen.

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Telefonisch consult door internist

   Telefonisch consult door internist

   € 34,50

   Mocht u na de ontvangt van de rapportage met uw uitslagen nog behoefte hebben aan een over...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Telefonisch consult door arts (internist)

   Telefonisch consult door arts (internist)

   € 34,50

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »