Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment

Corona update

Ga niet onnodig naar de prikpost. Belast het reguliere zorgstelsel niet onnodig. In verband met de corona crisis kunnen alle testen aangeschaft in 2020 gedurende het hele jaar nog ingeleverd worden. Let op de houdbaarheidsdatum van uw buisjes. Voor alle testen aangeschaft vanaf 1 maart 2020 geldt dat wij deze GRATIS opnieuw versturen, mocht de houdbaarheidsdatum verlopen zijn voor 31 december 2020.

Vanwege voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus zijn verschillende prikposten tijdelijk gesloten. Mocht u, vanwege een medische noodzaak, toch naar een prikpost moeten, informeer dan zelf naar de lokale situatie. Bij het sturen van de verwijsbrief houden wij zoveel mogelijk rekening met de actuele situatie, maar de situatie kan dagelijks veranderen. Moet u toch bloed afgeven? Ga niet als u klachten heeft, kijk weg en praat niet tegen degene die het bloed afneemt. Het virus is hoogstwaarschijnlijk niet overdraagbaar via bloed, wel via speekseldruppeltjes.

Medewerkers van Bloedwaardentest werken zoveel mogelijk thuis. Slechts één persoon tegelijk pakt de testen in op kantoor. Omdat de leveringen vaak de volgende dag al in huis zijn en we nog niet precies weten hoe lang het virus op gladde oppervlakten overleeft, worden handen vaak gewassen en handschoenen gebruikt bij het inpakken van de buisjes en de testen.

De labs werken volop door, vooral met het uitvoeren van coronatesten voor de reguliere zorg .

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment