Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment

Corona update

Vanwege de coronacrisis kan het zijn dat u iets verder moet dan normaal, voor de dichtstbijzijnde prikpost, die u per mail krijgt toegestuurd. 

Bij het sturen van de verwijsbrief houden wij zoveel mogelijk rekening met de actuele situatie, maar de situatie kan dagelijks veranderen.

Voor de meeste regio's hebben wij speciale bloedafname locaties of bloedafname aan huis ingericht. De artsen i.o. en medische studenten met ervaring in bloedafname van HelloDoc kunnen je thuis bezoeken voor de bloedafname. Ook zullen zij het bloed op ons lab bezorgen. Natuurlijk treffen zij alle voorzorgsmaatregelingen voor hygiene en veiligheid.

Na je bestelling ontvang je per mail informatie over de bloedafname bij jou in de buurt. Mocht je deze prikpost niet op prijs stellen, omdat het wat verder is dan normaal (max 10 km) en thuisprikken niet mogelijk is, dan krijg je direct je geld terug.

  • Ga niet naar de bloedafname als je klachten hebt,
  • Ontsmet je handen voor binnenkomst in de prikruimte.
  • Kijk weg tijdens de bloedafname;
    • als je links geprikt wordt kijk je naar rechts en
    • als je rechts geprikt wordt kijk je naar links
  • Praat niet tegen degene die het bloed afneemt.
  • Het virus is hoogstwaarschijnlijk niet overdraagbaar via bloed, wel via speekseldruppeltjes.

In verband met de corona crisis kunnen alle testen aangeschaft in 2020 gedurende het hele jaar nog ingeleverd worden. Let op de houdbaarheidsdatum van uw buisjes. Voor alle testen aangeschaft vanaf 1 maart 2020 geldt dat wij deze GRATIS opnieuw versturen, mocht de houdbaarheidsdatum verlopen zijn voor 31 december 2020.

Medewerkers van Bloedwaardentest werken zoveel mogelijk thuis. Slechts één persoon tegelijk pakt de testen in op kantoor. Omdat de leveringen vaak de volgende dag al in huis zijn en we nog niet precies weten hoe lang het virus op gladde oppervlakten overleeft, worden handen vaak gewassen en handschoenen gebruikt bij het inpakken van de buisjes en de testen.

De labs werken volop door, vooral met het uitvoeren van coronatesten voor de reguliere zorg.

Klik hier voor onze corona testen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment