Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

 • Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

  Laat niet zien wanneer de besmetting is onstaan, geeft wel een betrouwbare waarde of iemand een besmetting heeft doorgemaakt.

  49,-

  + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling
  Bekijk de video voor meer informatie

  Toelichting

  Voor deze test is een bloedafname vanuit een ader nodig. Afname gebeurt via een prikpost bij jou in de buurt. Bij iedere bestelling hoeft maar 1 keer een bloedafname besteld te worden, zelfs als je meerdere tests bestelt.

  De kosten voor de bloedafname bij de prikpost inclusief testkit en verzendkosten bedragen € 21,90.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onzeklantenservice.

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Geen verwijzing nodig van je huisarts
  • Stel zelf je onderzoek samen
  • Prikpunten in heel Nederland

  1853 beoordelingen

  Placeholder8,9/10
  10/10

  Monique

  Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

  10/10

  Denise

  Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

  Productomschrijving

  Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

  Deze Roche test meet alleen het N antigeen, dus alleen de antistoffen die je aanmaakt na een  doorgemaakte ziekte Covid-19. (COROK)

  Coronavirus SARS-CoV-2-Ak (Nukleokapsid-Protein)

  De antistoffen die je aanmaakt na een vaccinatie worden met deze test niet gemeten.

  De antistoffen aangemaakt door doorgemaakte ziekte of vaccinatie meet je met de Abbott of Euroimmuntest

  Over de Roche Covid-19 antistoffentest

  Antistoffen Laboratorium Elisa-test meet antistoffen tegen SARS-CoV-2. Roche Elecsys® Anti-SARS-CoV -2 antilichaamtest met CE-keurmerk. 

  Deze serologische test heeft een specificiteit van meer dan 99,8% en een gevoeligheid van 100% (14 dagen na PCR-bevestiging)
  De hoge specificiteit van de test is cruciaal om betrouwbaar te bepalen of je bent blootgesteld aan het coronavirus en of je antilichamen hebt ontwikkeld.

  Geen zelftest, hiervoor moet bloed afgenomen worden door een professional. Wij kunnen deze bloedafname verzorgen op een prikpost of aan huis (meerprijs).

  P E R S B E R I C H T 

  "Dankzij de enorme inspanningen van onze toegewijde collega's zijn we nu in staat om een ​​hoge kwaliteit antilichaamtest te leveren in grote hoeveelheden, zodat we gezondheidszorgsystemen over de hele wereld kunnen ondersteunen met een belangrijk hulpmiddel om de gezondheidscrisis van COVID-19 beter te beheersen," zei Severin Schwan, CEO Roche Group. "Ik ben vooral blij met de hoge specificiteit en gevoeligheid van onze test, die cruciaal is om gezondheidszorgstelsels over de hele wereld te ondersteunen met een betrouwbaar hulpmiddel om de gezondheidscrisis van COVID-19 beter te beheersen."

  "Onze beste wetenschappers hebben de afgelopen weken en maanden 24/7 gewerkt om een ​​zeer betrouwbare antilichaamtest te ontwikkelen om deze pandemie te bestrijden", aldus Thomas Schinecker, CEO Roche Diagnostics. "Roche zet zich in om laboratoria te helpen snelle, nauwkeurige en betrouwbare resultaten te leveren aan zorgverleners en hun patiënten."

  Roche's SARS-CoV2-antilichaamtest, die een specificiteit heeft van meer dan 99,8% en 100% gevoeligheid3 (14 dagen na PCR-bevestiging), kan de immuunrespons van patiënten op het virus helpen beoordelen. Naarmate er meer bekend is over de immuniteit tegen SARS-CoV-2, kan de test helpen om te beoordelen wie immuniteit tegen het virus heeft opgebouwd.

  Met uitgebreide wereldwijde productiecapaciteiten kan Roche maandelijks vele miljoenen tests uitvoeren. Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 is een immunoassay voor de kwalitatieve invitrodetectie van antilichamen (inclusief IgG) tegen COVID-19 (SARS-CoV-2) in bloedserum en -plasma. Door middel van een bloedmonster kan de test,  antilichamen tegen het nieuwe coronavirus detecteren die COVID-19 veroorzaken, wat zou kunnen aangeven of een persoon al is geïnfecteerd en mogelijk immuniteit heeft ontwikkeld voor de virus. Gebaseerd op de meting van in totaal 5272 monsters, heeft de Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 assay een specificiteit van 99,81% en vertoont geen kruisreactiviteit met de vier menselijke coronavirussen die verkoudheid veroorzaken. Dit betekent dat het de kans op vals-positieven door de detectie van vergelijkbare antilichamen die bij een individu aanwezig kunnen zijn zeer klein is. Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 het een gevoeligheid van 100% bij het opsporenvan antilichamen bij de 5272 genomen monsters. Voor referenties van Roche over deze test klik hier

  Deze test wordt ook door ons vertrouwde laboratorium Dr. Stein & Collegae uitgevoerd.

  Als je uitslag positief is zie je een getal staan dat grote is dan 1.1 en de letters positief.

  Je weet dan dat je antistoffen hebt.

  Voorbeelduitslag_antistoffen_COVID-19

  Je weet echter nog niet welke antistoffen je hebt, hiervoor kun je binnen enkele dagen nog doortesten met één van de EUROIMMUN onderzoeken.

  Qua sensitiviteit specificiteit altijd een kleine kans zijn op vals positief maar dat is altijd zo bij immunoassay

  Lees meerLees minder

  Reviews

  Recent bekeken

   • Roche Covid-19 antistoffentest

   Roche Covid-19 antistoffentest

   € 49,-

   Laat niet zien wanneer de besmetting is onstaan, geeft wel een betrouwbare waarde of ieman...

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

   Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

   € 49,-