Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment
€49,00
Toevoegen aan winkelwagen

Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte
€49,00 Incl. btw

Deze test laat niet zien wanneer de besmetting is onstaan, omdat IgM, IgA en IgG in een cijfer gerapporteerd worden, maar geeft wel een zeer betrouwbare waarde of iemand een besmetting heeft doorgemaakt, Lees meer..

Deze Roche test meet alleen het N antigeen, dus alleen de antistoffen die je aanmaakt na een  doorgemaakte ziekte Covid-19. (COROK)

De antistoffen die je aanmaakt na een vaccinatie worden met deze test niet gemeten.

De antistoffen aangemaakt door doorgemaakte ziekte of vaccinatie meet je met de Abbott of Euroimmuntest

Over de Roche Covid-19 antistoffentest

Antistoffen Laboratorium Elisa-test meet antistoffen tegen SARS-CoV-2. Roche Elecsys® Anti-SARS-CoV -2 antilichaamtest met CE-keurmerk. 

Deze serologische test heeft een specificiteit van meer dan 99,8% en een gevoeligheid van 100% (14 dagen na PCR-bevestiging)
De hoge specificiteit van de test is cruciaal om betrouwbaar te bepalen of je bent blootgesteld aan het coronavirus en of je antilichamen hebt ontwikkeld.

Geen zelftest, hiervoor moet bloed afgenomen worden door een professional. Wij kunnen deze bloedafname verzorgen op een prikpost of aan huis (meerprijs).

P E R S B E R I C H T 

"Dankzij de enorme inspanningen van onze toegewijde collega's zijn we nu in staat om een ​​hoge kwaliteit antilichaamtest te leveren in grote hoeveelheden, zodat we gezondheidszorgsystemen over de hele wereld kunnen ondersteunen met een belangrijk hulpmiddel om de gezondheidscrisis van COVID-19 beter te beheersen," zei Severin Schwan, CEO Roche Group. "Ik ben vooral blij met de hoge specificiteit en gevoeligheid van onze test, die cruciaal is om gezondheidszorgstelsels over de hele wereld te ondersteunen met een betrouwbaar hulpmiddel om de gezondheidscrisis van COVID-19 beter te beheersen."

"Onze beste wetenschappers hebben de afgelopen weken en maanden 24/7 gewerkt om een ​​zeer betrouwbare antilichaamtest te ontwikkelen om deze pandemie te bestrijden", aldus Thomas Schinecker, CEO Roche Diagnostics. "Roche zet zich in om laboratoria te helpen snelle, nauwkeurige en betrouwbare resultaten te leveren aan zorgverleners en hun patiënten."

Roche's SARS-CoV2-antilichaamtest, die een specificiteit heeft van meer dan 99,8% en 100% gevoeligheid3 (14 dagen na PCR-bevestiging), kan de immuunrespons van patiënten op het virus helpen beoordelen. Naarmate er meer bekend is over de immuniteit tegen SARS-CoV-2, kan de test helpen om te beoordelen wie immuniteit tegen het virus heeft opgebouwd.

Met uitgebreide wereldwijde productiecapaciteiten kan Roche maandelijks vele miljoenen tests uitvoeren. Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 is een immunoassay voor de kwalitatieve invitrodetectie van antilichamen (inclusief IgG) tegen COVID-19 (SARS-CoV-2) in bloedserum en -plasma. Door middel van een bloedmonster kan de test,  antilichamen tegen het nieuwe coronavirus detecteren die COVID-19 veroorzaken, wat zou kunnen aangeven of een persoon al is geïnfecteerd en mogelijk immuniteit heeft ontwikkeld voor de virus. Gebaseerd op de meting van in totaal 5272 monsters, heeft de Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 assay een specificiteit van 99,81% en vertoont geen kruisreactiviteit met de vier menselijke coronavirussen die verkoudheid veroorzaken. Dit betekent dat het de kans op vals-positieven door de detectie van vergelijkbare antilichamen die bij een individu aanwezig kunnen zijn zeer klein is. Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 het een gevoeligheid van 100% bij het opsporenvan antilichamen bij de 5272 genomen monsters. Voor referenties van Roche over deze test klik hier

Deze test wordt ook door ons vertrouwde laboratorium Dr. Stein & Collegae uitgevoerd.

Als je uitslag positief is zie je een getal staan dat grote is dan 1.1 en de letters positief.

Je weet dan dat je antistoffen hebt.

Voorbeelduitslag_antistoffen_COVID-19

Je weet echter nog niet welke antistoffen je hebt, hiervoor kun je binnen enkele dagen nog doortesten met één van de EUROIMMUN onderzoeken.

Qua sensitiviteit specificiteit altijd een kleine kans zijn op vals positief maar dat is altijd zo bij immunoassay

Roche Covid-19 antistoffentest doorgemaakte ziekte

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

Covid-19 IgA en IgG

Corona antistoffen IgA en IgG bloedonderzoek (CE) door ISO g..
€119,00

Covid-19 IgG -antistoffen Euroimmun

Corona antistoffen IgG Bloedonderzoek door Laboratorium. EUR..
€69,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Prikpunten op maximaal 10 km van je huis
Geen verwijzing van je huisarts nodig
Stel zelf je onderzoek samen
Uitgebreid assortiment