Offerte aanvragen

Krijg je niet gevonden wat je zoekt op onze site? Wil je zakelijk, of voor meerdere personen een onderzoek laten uitvoeren? Vraag dan een offerte aan, zodat wij met je mee kunnen.

Terug

  Prolactine Monomeer

   Prolactine monomeer is een biologisch actieve vorm van het hormoon prolactine. Het reguleert borstontwikkeling en melkproductie bij vrouwen en heeft verschillende functies in beide geslachten. Een prolactine monomeer-test meet de concentratie van deze sto

   49,-

   Aan verlanglijst toevoegen

   • Geen verwijzing nodig van je huisarts
   • Stel zelf je onderzoek samen
   • Prikpunten in heel Nederland

   1853 beoordelingen

   Placeholder8,9/10
   10/10

   Monique

   Heel fijne instantie. Ik laat jaarlijks een volledige check doen en ben zeer tevreden. Resultaat van de test komt snel en klantenservice goed bereikbaar.

   10/10

   Denise

   Super snel, na een week al de uitslag ontvangen van uitgebreid bloedonderzoek

   Productomschrijving

   Prolactine Monomeer

   Momores prolactine wordt automatisch doorgetest als prolactine te hoog is,

   Deze test is niet los te bestellen.

   Ook bekent onder de namen Makro-Prolaktin big-big-Prolaktin Makro-Prolactin, post-PEG

   Door antipsychotica kan de prolactinespiegel verhoogd zijn.

   Een van de belangrijkste hormonen die menselijke voortplantingsfuncties reguleren, is monomeer prolactine. Het wordt geproduceerd in de hypofyse voor en is het meest belangrijk voor vrouwen. Naast het deelnemen aan metabolische processen en de vorming van secundaire geslachtskenmerken, is de belangrijkste functie van dit hormoon de realisatie van borstvoeding. Prolactinemonomeer helpt bij de vorming van melkklieren en stimuleert de productie van melk na de bevalling. Daarom is in de periode van borstvoeding een verhoogd niveau van dit hormoon nodig. Naast het stimuleren van borstvoeding, remt het de ovulatie en voorkomt het het begin van de zwangerschap.

   Als monomeer prolactine verhoogd is, kan een vrouw geen kind verwekken. Dit hormoon kan niet alleen het verdwijnen van de eisprong veroorzaken, maar in het algemeen ook het stoppen van de menstruatie. Dit leidt tot onvruchtbaarheid en vele ziekten van de vrouwelijke seksuele sfeer, dus de analyse van de inhoud ervan wordt vaak uitgevoerd door gynaecologen. Voor het succesvol begin en verloop van de zwangerschap, evenals de postpartumperiode, is het erg belangrijk dat monomere prolactine normaal is.

   Vermijd stressvolle situaties voor of tijdens de bloedafname, vanwege dag-nacht ritme fluctuaties wordt bloedafname in de ochtend aanbevolen (rond 8 uur)

    
    

   Lees meerLees minder

   Reviews

   Recent bekeken

    • Prolactine Monomeer

    Prolactine Monomeer

    € 49,-

    Prolactine monomeer is een biologisch actieve vorm van het hormoon prolactine. Het regulee...

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box

    Prolactine Monomeer

    € 49,-